GRE考試
報(bào)考指南考試報(bào)名準(zhǔn)考證打印成績(jī)查詢考試題庫

重置密碼成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊(cè)成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁GRE考試閱讀模擬試題正文
GRE閱讀題目解析:螞蟻用真菌創(chuàng)造菜園
幫考網(wǎng)校2020-09-08 15:20
GRE閱讀題目解析:螞蟻用真菌創(chuàng)造菜園

小伙伴們,GRE考試大家復(fù)習(xí)的怎么樣了呢?下面是幫考網(wǎng)分享的一些GRE考試閱讀部分的復(fù)習(xí)資料,一起來看看吧!

Some attine ants carry vegetation into their nests and add fungal material, thereby creating gardensin which fungal food for the ants grow. Because the ants play the behaviorally active role, it seems compelling to say that they cultivate and control the passive fungi. But even if that is true, the symbiotic association has existed for so long that cultivar traits may have evolved in the fungi that benefit the fungi but not necessarily the ants. Furthermore, many microorganisms have developed sophisticated mechanisms to manipulate the physiology and behavior of their symbiotic animals. It is not implausible, therefore, that the antsfungi have evolved chemical and physiological schemes that alter ant behavior to serve the fungusreproductive interests, possibly even compromising the reproductive interests for the ant hosts.

1. The passage points out which of the following in order to explain the appeal of the notion that some attine ants cultivate and control fungus?

A. The ants play the behaviorally active roles in the symbiotic relationship.

B. The ants purposefully carry vegetation into their nests for their own consumption.

C. Fungus is physiologically a passive substance.

D. Other organisms are able to manipulate their symbiotic partners.

E. The chemical and physiological properties of the fungus are subject to ant influence.

2. In the context in which it appears, the word manipulatemost nearly means

A. influence

B. oversee

C. coerce

D. deceive

E. outmaneuver

1

Some attine ants carry vegetation into their nests and add fungal material, thereby creating gardensin which fungal food for the ants grow.

一些 蟻把植物帶回巢穴,再加入真菌材料,于是創(chuàng)造出一個(gè)生產(chǎn)真菌的 “ 菜園 ” 供養(yǎng)蟻群。

2

Because the ants play the behaviorally active role, it seems compelling to say that they cultivate and control the passive fungi.

3

But even if that is true, the symbiotic association has existed for so long that cultivar traits may have evolved in the fungi that benefit the fungi but not necessarily the ants.

但即便這是真的,這種共生關(guān)系也存在了如此久,以至于被栽種的真菌可能已經(jīng)進(jìn)化出一些對(duì)自己有利,對(duì)蟻未必有利的遺傳特征。

(cultivar 栽種品種  trait 遺傳特征)

4

Furthermore, many microorganisms have developed sophisticated mechanisms to manipulate the physiology and behavior of their symbiotic animals.

此外,許多微生物都發(fā)展出復(fù)雜的機(jī)制,操縱與之共生的動(dòng)物的生理機(jī)能和行為。

1. The passage points out which of the following in order to explain the appeal of the notion that some attine ants cultivate and control fungus?

A. The ants play the behaviorally active roles in the symbiotic relationship.

B. The ants purposefully carry vegetation into their nests for their own consumption.

C. Fungus is physiologically a passive substance.

D. Other organisms are able to manipulate their symbiotic partners.

E. The chemical and physiological properties of the fungus are subject to ant influence.

A

文章開始提出了一種現(xiàn)象,螞蟻和蘑菇共生。

關(guān)于這一現(xiàn)象,有兩種解釋,一種是螞蟻種蘑菇;一種是蘑菇控制螞蟻。

定位句 2Because the ants play the behaviorally active role,選 A

2. In the context in which it appears, the word manipulatemost nearly means

A. influence

B. oversee

C. coerce

D. deceive

E. outmaneuver

A

influence 影響,支配

oversee 監(jiān)督,監(jiān)視

coerce 強(qiáng)制,逼迫

deceive 欺騙,誤導(dǎo)

outmaneuver 以計(jì)謀、智力取勝(對(duì)手)

好了,以上就是今天分享的全部?jī)?nèi)容了,各位小伙伴根據(jù)自己的情況進(jìn)行查閱,希望本文對(duì)各位有所幫助,預(yù)祝各位取得滿意的成績(jī),如需了解更多相關(guān)內(nèi)容,請(qǐng)關(guān)注幫考網(wǎng)!

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻(xiàn)自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進(jìn)行舉報(bào),并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會(huì)在5個(gè)工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實(shí),本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
GRE考試百寶箱離考試時(shí)間500天
學(xué)習(xí)資料免費(fèi)領(lǐng)取
免費(fèi)領(lǐng)取全套備考資料
測(cè)一測(cè)是否符合報(bào)考條件
免費(fèi)測(cè)試,不要錯(cuò)過機(jī)會(huì)
提交
互動(dòng)交流

微信掃碼關(guān)注公眾號(hào)

獲取更多考試熱門資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問免費(fèi)為您解答,請(qǐng)保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問給您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!