GRE考試
報考指南考試報名準考證打印成績查詢考試題庫

重置密碼成功

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊成功

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當前位置: 首頁GRE考試數學每日一練正文
2020年GRE考試的數學部分復習資料分享08
幫考網校2020-09-08 14:38
2020年GRE考試的數學部分復習資料分享08

小伙伴們,GRE考試大家復習的怎么樣了呢?下面是幫考網分享的一些GRE考試數學部分的復習資料,一起來看看吧!

GRE數學每日一練:

21. The sum of n different positive integers is less than 100. What is the greatest possible value of n?

A.10

B.11

C.12

D.13

E.14

答案:D

22.If p is a prime number greater than 11, and p is the sum of the two prime numbers x and y, then x could be which of the following?

A.2

B.5

C.7

D.9

E.13

答案:A

23.Of the positive integers that are multiples of 30 and are less than or equal to 360, what fraction are multiples of 12?

A.1/6

B.1/5

C.1/3

D.2/5

E.1/2

答案:E

24.If x, y and z are consecutive integers and x

(1). xyz is even.

(2). x+y+z is even.

(3).(x+y)(y+z) is odd.

A. None

B.(1) only

C.(2) only

D.(1)and(3)only

E. (1),(2)and(3)

答案:D

25.The product of two consecutive positive integers cannot be

A. a prime number

B. divisible by 11

C. a multiple of 13

D. an even number less than 10

E. a number having 4 as its units digit.

答案:E

26.When a certain number is divided by 7, the remainder is 0. If the remainder is not 0 when the number is divided by 14, then the remainder must be

A.1

B.2

C.4

D.6

E.7

答案:E

27.How many of the positive integers less than 25 are 2 less than an integer multiple of 4?

A.2

B.3

C.4

D.5

E.6

答案:E

28. If y is the average (arithmetic mean) of n consecutive positive integers, n>1,what is the sum of the greatest and least of these integers?

A. 2y

B. ny

C. y/2

D. y/n

E.2n/y

答案:A

29.A positive integer with exactly two different divisors greater than 1 must be

A. a prime

B. an even integer

C. a multiple of 3

D. the square of a prime

E. the square of an odd integer

答案:D

30.What is the least prime number greater than 83?

A.85

B.87

C.88

D.89

E.91

答案:D

好了,以上就是今天分享的全部內容了,各位小伙伴根據自己的情況進行查閱,希望本文對各位有所幫助,預祝各位取得滿意的成績,如需了解更多相關內容,請關注幫考網!

聲明:本文內容由互聯網用戶自發(fā)貢獻自行上傳,本網站不擁有所有權,未作人工編輯處理,也不承擔相關法律責任。如果您發(fā)現有涉嫌版權的內容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進行舉報,并提供相關證據,工作人員會在5個工作日內聯系你,一經查實,本站將立刻刪除涉嫌侵權內容。
GRE考試百寶箱離考試時間500天
學習資料免費領取
免費領取全套備考資料
測一測是否符合報考條件
免費測試,不要錯過機會
提交
互動交流

微信掃碼關注公眾號

獲取更多考試熱門資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問免費為您解答,請保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問給您發(fā)送資料,請保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯系您發(fā)送資料,請保持電話暢通!