GRE考試
報(bào)考指南考試報(bào)名準(zhǔn)考證打印成績(jī)查詢(xún)考試題庫(kù)

重置密碼成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊(cè)成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁(yè)GRE考試數(shù)學(xué)每日一練正文
2020年GRE考試的數(shù)學(xué)部分復(fù)習(xí)資料分享07
幫考網(wǎng)校2020-09-08 14:40
2020年GRE考試的數(shù)學(xué)部分復(fù)習(xí)資料分享07

小伙伴們,GRE考試大家復(fù)習(xí)的怎么樣了呢?下面是幫考網(wǎng)分享的一些GRE考試數(shù)學(xué)部分的復(fù)習(xí)資料,一起來(lái)看看吧!

GRE數(shù)學(xué)每日一練:

11. Of the following, which is most nearly equal to 2/3?

A.3/4

B.5/6

C.7/9

D.11/15

E.15/21

答案:E

12. One month Mary used 1/6 of her monthly salary for a car payment and 1/4 more than the car payment for rent. What fraction of her monthly salary did Mary use that month for the car payment and rent combined?

A.5/24

B.3/8

C.5/12

D.1/2

E.7/12

答案:B

13.For which of the following pairs of integers is the least common multiple of the integers minus their greatest common divisor the greatest?

A.3,12

B.5,6

C.10,20

D.11,12

E.15,30

答案:D

14. X percent of 24 is 12

x

50

答案:C

15.When x+2 is divided by 5 the remainder is 3

The remainder when x is divided by 5

2

答案:B

16.In a list of numbers, the first number is 3, the second is 4, and each subsequent number is the sum of all the preceding numbers in the list. If the 20th number in the list is x, what is the 25th number in the list?

A.7x

B.16x

C.32x

D.35x

E.161x

答案:C

17.Which of the following numbers is both a factor of 48 and a multiple of 6?

A.2

B.8

C.12

D.16

E.18

答案:C

18.The least common denominator of 1/2,1/3,and1/4

15

答案:B

19.If r and s are positive integers, each greater than 1, and if 11(s-1)=13(r-1), what is the least possible value of r+s?

A.2

B.11

C.22

D.24

E.26

答案:E

20.When integer n is divided by 9, the remainder is 2.

The remainder when n is divided by 3

2

答案:C

好了,以上就是今天分享的全部?jī)?nèi)容了,各位小伙伴根據(jù)自己的情況進(jìn)行查閱,希望本文對(duì)各位有所幫助,預(yù)祝各位取得滿(mǎn)意的成績(jī),如需了解更多相關(guān)內(nèi)容,請(qǐng)關(guān)注幫考網(wǎng)!

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶(hù)自發(fā)貢獻(xiàn)自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進(jìn)行舉報(bào),并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會(huì)在5個(gè)工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實(shí),本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
GRE考試百寶箱離考試時(shí)間500天
學(xué)習(xí)資料免費(fèi)領(lǐng)取
免費(fèi)領(lǐng)取全套備考資料
測(cè)一測(cè)是否符合報(bào)考條件
免費(fèi)測(cè)試,不要錯(cuò)過(guò)機(jī)會(huì)
提交
互動(dòng)交流

微信掃碼關(guān)注公眾號(hào)

獲取更多考試熱門(mén)資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專(zhuān)業(yè)顧問(wèn)免費(fèi)為您解答,請(qǐng)保持電話(huà)暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專(zhuān)業(yè)顧問(wèn)給您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話(huà)暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話(huà)暢通!