職稱英語(yǔ)考試
報(bào)考指南考試報(bào)名準(zhǔn)考證打印成績(jī)查詢考試題庫(kù)

重置密碼成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊(cè)成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁(yè)職稱英語(yǔ)考試衛(wèi)生類章節(jié)練習(xí)正文
2019年職稱英語(yǔ)考試《衛(wèi)生類》章節(jié)練習(xí)題精選
幫考網(wǎng)校2019-12-20 11:49
2019年職稱英語(yǔ)考試《衛(wèi)生類》章節(jié)練習(xí)題精選

2019年職稱英語(yǔ)考試《衛(wèi)生類》考試共65題,分為單選題和多選題和判斷題和計(jì)算題和簡(jiǎn)答題和不定項(xiàng)。小編為您整理閱讀判斷分析5道練習(xí)題,附答案解析,供您備考練習(xí)。


1、TV Games Shows
One of the most fascinating things about television is the size of the audience. A novel can be on the "best sellers" list with a sale of fewer than 100,000 copies, but a popular TV show might have 70 million TV viewers. TV can make anything or anyone well known overnight.
This is the principle behind "quiz" or "game" shows, which put ordinary people on TV to play a game for the prize and money. A quiz show can make anyone a star, and it can give away thousands of dollars just for fun. But all of this money can create problems. For instance, in the 1950s, quiz shows were very popular in the U. S. and almost everyone watched them. Charles Van Doren, an English instructor, became rich and famous after winning money on several shows. He even had a career as a television personality. But one of the losers proved that Charles Van Doren was cheating. It turned out that the show's producers, who were pulling the strings, gave the answers to the most popular contestants beforehand. Why? Because if the audience didn't like the person who won the game, they turned the show off. Based on his story, a movie under the title " Quiz Show" is on 40 years later. Charles Van Doren is no longer involved with TV. But game shows are still here, though they aren't taken as seriously. In fact, some of them try to be as ridiculous as possible. There are shows that send strangers on vacation trips together, or that try to cause newly-married couples to fight on TV, or that punish losers by humiliating them. The entertainment now is to see what people will do just to be on TV. People still win money, but the real prize is to be in front of an audience of millions.
One of the TV personalities, Charles Van Doren was proved to be cheating by persuading the Show's producers to give him the answers beforehand.
【單選題】

A. Right

B. Wrong

C.Not mentioned

正確答案:B

答案解析:該問(wèn)題句說(shuō)“Charles Van Doren被證明通過(guò)勸說(shuō)節(jié)目制作人事先給他答案來(lái)進(jìn)行欺騙”。答案查找的線索詞:Charles Van Doren(人名)和cheating(欺騙)。從第二段開(kāi)始查找,不難從第二段的第五行開(kāi)始找到含有Charles Van Doren的相關(guān)句,再找另一線索詞:cheating,于是又進(jìn)一步在該段找到直接相關(guān)行(7-10行)。對(duì)照原文和問(wèn)題句,不難發(fā)現(xiàn)原文是說(shuō)“為了吸引觀眾,節(jié)目制作人主動(dòng)把答案事先告訴Charles Van Doren”。所以該句說(shuō)法錯(cuò)誤。

1、They say Ireland's the Best
Ireland is the best place in the world to live in for 2005, according to a life quality ranking that appeared in Britain's Economist magazine last week.
The ambitious attempt to compare happiness levels around the world is based on the principle that wealth is not the only measure of human satisfaction and well-being.
The index of 111 countries uses data on incomes, health, unemployment, climate, political stability, job security, gender equality as well as what the magazine calls "freedom, family and community life".
Despite the bad weather, troubled health service, traffic congestion (擁擠), gender inequality, and the high cost of living, Ireland scored an impressive 8.33 points out of 10.
That put it well ahead of second-place Switzerland, which managed 8.07. Zimbabwe, troubled by political insecurity and hunger, is rated the gloomiest (最差的) , picking up only 3.89 points.
"Although rising incomes and increased individual choices are highly valued, " the report said, "some of the factors associated with modernization such as the breakdown in traditional institutions and family values in part take away from a positive impact.
"Ireland wins because it successfully combines the most desirable elements of the new with the preservation of certain warm elements of the old, such as stable family and community life. "
The magazine admitted measuring quality of life is not a straightforward thing to do, and that its findings would have their critics.
No. 2 on the list is Switzerland. The other nations in the top 10 are Norway, Luxembourg, Sweden, Australia, Iceland, Italy, Denmark and Spain.
The UK is positioned at No. 29, a much lower position chiefly because of the social and family breakdown recorded in official statistics. The US, which has the second highest per capita GDP after Luxembourg, took the 13th place in the survey. China was in the lower half the league at 60th.
Cost of living in Ireland is pretty high.
【單選題】

A.Right

B.Wrong

C.Not mentioned

正確答案:A

答案解析:問(wèn)題句說(shuō)“愛(ài)爾蘭的生活費(fèi)用高”。題干的核心短語(yǔ)和修飾結(jié)構(gòu)都出現(xiàn)在這個(gè)句子中,判斷這個(gè)句子很可能就是直接答案相關(guān)句。該句說(shuō)“盡管氣候惡劣,健康機(jī)構(gòu)混亂,交通擁擠,性別歧視仍然存在,生活費(fèi)用高,愛(ài)爾蘭所獲得的分?jǐn)?shù)仍然給人留下了深刻的印象:滿分為十分,愛(ài)爾蘭獲得了8. 33分”。根據(jù)這個(gè)句子的內(nèi)容可以知道“愛(ài)爾蘭的生活費(fèi)用高”,問(wèn)題句的說(shuō)法與原文的說(shuō)法一致。

1、Importance of Children's Oral Health
February is National Children's Dental(牙齒的) Health Month, but in children good oral(口部的) care is critical every day. The first comprehensive study on the nation's oral health, released recently by the Office of the U. S. Surgeon General, calls dental and oral diseases a "silent epidemic (流行病)", even in children. The report states that more than 51 million school hours are lost each year to dental - related illness. In fact, a recent study pointed to dental care as the most common unmet health need among American children.
To help counter this, the American Academy of Periodontology (牙周病學(xué)) (AAP) is launching an effort to educate children and parents about the prevention of dental diseases in children.
"This is important because oral problems can impact self - esteem for children and lead to problems of eating, speaking and attending to learning," said Michael McGuire, president of the AAP.
Common dental problems seen in children are cavities (齲洞) and gingivitis (齦炎), which are found in the majority of U. S. children. "When these problems are not caught early and treated, they can develop into more severe problems and cause unnecessary suffering," said McGuire. "However, much of the time, oral problems are avoidable problems."
In the Rio Grande Valley in Texas, a group of more than 120 dentists(牙醫(yī)) volunteers to deliver dental care to thousands of low - income children each year with its Mobile Dental Unit that travels from school to school.
"According to the Surgeon General's Report, about 37 percent of children have not had a dental visit before starting school," said McGuire. When children don't see dentists, they miss the opportunity to have problems caught early before they develop into larger, more expensive problems to treat, and parents miss the opportunity to learn how to promote good oral habits in their children.
Boys miss more school hours each year due to dental - related illness.【單選題】

A.Right

B.Wrong

C.Not mentioned

正確答案:C

答案解析:本題有一定難度,需要通讀全文,吃透原文句意。主要答案依據(jù)是第一段第三句:The reports states that more than 51 million school hours are lost each year to dental - related illness,談到因?yàn)榛佳例X相關(guān)疾病,美國(guó)學(xué)生每年缺課時(shí)達(dá)5100多萬(wàn),但并沒(méi)有提到男孩比女孩缺課時(shí)更多,本題是未提及,答案是C。

1、Lower Body Fat Means Better Performance
These days, fashion models and pop stars are not the only people who have to watch their waistline. Football players who miss a few kicks and let their belly hanging out a little too much are likely to be attacked by rabid fans or even the president of a country.
The latest football star to draw the attention of the "fat police" is Barcelona's Ronaldinho, 26. Last Friday, a Spanish sports daily published two photos of the Brazilian star without his shirt. One was taken in November 2003; the other was taken this month. In the most recent one, the star's waistline seems to have a little extra padding.
Another Spanish sports daily published similar before-and-aider photos and argued that the star has "lost his explosiveness and velocity" and is "worn out". The cause, according to the news paper, is his poor physical fitness.
However, the player's coach, Frank Rijkaard, insists that he's satisfied with Ronaldinho's form and fitness. And after Barcelona's victory over Athletic Bibao on Sunday, Ronaldinho challenged photographers to take pictures of him when he took off his shirt.
"I don't have anything to hide," he said.
Fellow Brazilian ronaldo, 30, of Real Madrid, faced similar criticism before the 2006 World Cup. But the criticism didn't come from a bunch of sports reporters: It came from the president of Brazil.
"So, what is it?" Brazil's President Luiz Inacio Lula da Silva asked the national soccer team's coach in his office last June, according to the Associated Press. "Is he [ronaldo]fat or not?"
"He is very strong, president," Carlos Alberto Parreira reportedly said at the time. "He is not that boy anymore. His body type has changed. "
The game of footfall demands that players put as much emphasis on fitness as they can do on dribbling, passing or shooting.
During a proper training regimen, football players normally follow a load-fatigue-recovery pattern. They push their body toward a higher mark of fitness and experience a slight and brief drop in performance. Then they begin the recovery process, which will ideally carry their performance to an even higher plane.
However, sometimes non-physical factors can influence a player's poor fitness. In Ronaldinho's case, for instance, people, often unnamed, have blamed everything from the pressure of contract negotiations to personal problems and too many advertising commitments.
According to CalosAlber to Parreira, ronaldo's body shape has changed.
【單選題】

A.Right

B. Wrong

C.Not mentioned

正確答案:A

答案解析:句子說(shuō)的是:根據(jù)Carlos Alberto Parreira的說(shuō)法,ronaldo的體型變了,這個(gè)命題是對(duì)的。他是這么說(shuō)的:“他不再是孩子了,他的體型變了?!?/p>

1、TV Games Shows
One of the most fascinating things about television is the size of the audience. A novel can be on the "best sellers" list with a sale of fewer than 100,000 copies, but a popular TV show might have 70 million TV viewers. TV can make anything or anyone well known overnight.
This is the principle behind "quiz" or "game" shows, which put ordinary people on TV to play a game for the prize and money. A quiz show can make anyone a star, and it can give away thousands of dollars just for fun. But all of this money can create problems. For instance, in the 1950s, quiz shows were very popular in the U. S. and almost everyone watched them. Charles Van Doren, an English instructor, became rich and famous after winning money on several shows. He even had a career as a television personality. But one of the losers proved that Charles Van Doren was cheating. It turned out that the show's producers, who were pulling the strings, gave the answers to the most popular contestants beforehand. Why? Because if the audience didn't like the person who won the game, they turned the show off. Based on his story, a movie under the title " Quiz Show" is on 40 years later. Charles Van Doren is no longer involved with TV. But game shows are still here, though they aren't taken as seriously. In fact, some of them try to be as ridiculous as possible. There are shows that send strangers on vacation trips together, or that try to cause newly-married couples to fight on TV, or that punish losers by humiliating them. The entertainment now is to see what people will do just to be on TV. People still win money, but the real prize is to be in front of an audience of millions.
Winners of present-day TV shows no longer get money from the shows.
【單選題】

A. Right

B. Wrong

C.Not mentioned

正確答案:B

答案解析:答案查找的線索詞:get money from the shows(從節(jié)目中得到錢(qián))。從第三段開(kāi)始查找,不難在第三段的最后一句中找到與get money from the shows語(yǔ)義相近的詞:win money. 對(duì)照原句和問(wèn)題句,原句說(shuō)人們?nèi)匀豢梢在A得錢(qián),所以問(wèn)題句的大意與原句不符。

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻(xiàn)自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進(jìn)行舉報(bào),并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會(huì)在5個(gè)工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實(shí),本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
職稱英語(yǔ)考試百寶箱離考試時(shí)間348天
學(xué)習(xí)資料免費(fèi)領(lǐng)取
免費(fèi)領(lǐng)取全套備考資料
測(cè)一測(cè)是否符合報(bào)考條件
免費(fèi)測(cè)試,不要錯(cuò)過(guò)機(jī)會(huì)
提交
互動(dòng)交流

微信掃碼關(guān)注公眾號(hào)

獲取更多考試熱門(mén)資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問(wèn)免費(fèi)為您解答,請(qǐng)保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問(wèn)給您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!