銀行招聘考試
報(bào)考指南考試報(bào)名準(zhǔn)考證打印成績(jī)查詢考試題庫(kù)

重置密碼成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊(cè)成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁(yè)銀行招聘考試英語(yǔ)歷年真題正文
銀行考試題庫(kù):英語(yǔ)閱讀理解練習(xí)及答案(九)
幫考網(wǎng)校2022-03-08 20:45
銀行考試題庫(kù):英語(yǔ)閱讀理解練習(xí)及答案(九)

為了幫助廣大考生順利通過(guò)銀行招聘考試,幫考網(wǎng)為大家?guī)?lái)了一些英語(yǔ)閱讀理解試題的相關(guān)內(nèi)容,希望大家每天堅(jiān)持練習(xí),積極備考。

閱讀理解

Two years ago, there were 20,000 Airbnblistings in Paris. A year later the number had climbed to 40,000 and a housinginspectortold The Wall Street Journal, "The center of our city isbecoming deserted. More and more, it///////\\\'s just tourists." Since then, yetanother 20,000 listings have appeared, so it///////\\\'s no surprise that the companywith the tagline "Belong Anywhere" has experienced a frosty welcomefrom city governments around the world struggling to deal with this explosionof tourist accommodations.

Airbnb continues to present its business aslow-impact, made up of everyday hosts occasionally renting out their own home.A recent Airbnb report on its business in Lisbon shows that "many listingson Airbnb in Lisbon are local residents///////\\\' homes," reassuring readers that "72percent of hosts in Airbnb in Lisbon have only one listing." But this isbeing economical with the truth: My independently collected data setshows thatthe 28% of hosts with more than one listing (who can be considered"commercial" hosts) account fortwo-thirds of the company///////\\\'s businessin Lisbon. and while Airbnb claims that "70 percent of Airbnb guests inLisbon stay outside the typical tourist hotspots," my data shows that themajority of visits take place inside the two central districts of Misericórdiaand Santa Maria Maior, an area of only about six square kilometers. With thenumber of listings in this small city of half a million people growing from5,500 in May 2015 to over 10,000 today, a significant impact is inevitable.Jo?o Seixas, a geography professorat the New University of Lisbon, and hiscolleagues are "very much concerned with what is rapidly happening to thehistorical center of our beautiful city. Our estimate is that in the last threeyears, around one-quarter oreven one-third of the housing stock has changedfunction, mainly toward financial investments and short rentals."

1.Which of the following is a possiblesituation tourists may encounter in Paris?

A. Airbnb///////\\\'s housing inspectoris checking thelistings.

B. Their neighbors are tourists from othercountries.

C. The government gives them a frostywelcome.

D. They don///////\\\'t have many choices ofaccommodation if they are visiting the center of Paris.

2. All of the following are true EXCEPT______.

A. Local residents leave the city centrebecause of Airbnb.

B. Tourists think Airbnb is taking advantageof them.

C. City governments are not eager to supportAirbnb.

D. In two years, Airbnb listings havetripled.

3. According to the author, Airbnb///////\\\'s reportis _______.

A. deceitful

B. made up

C. true

D. false

4. According to the second paragraph, whichof the following statement is not mentioned?

A. At least one-quarter of the housing stockhas become financial investments and short rentals.

B. 72% of hosts with one listing account forone third of the company///////\\\'s business in Lisbon.

C. Airbnb has a huge impact on the historicalcenter of Lisboa.

D. 28% of all listings is in Misericordia andSanta Maria Maior.

5. The primary purpose of the passage is to________.

A. Airbnb is facing an existential expansionproblem

B. accuse Airbnb of lying about the its truecause

C. warn governments of France and Portugal

D. introduce Airbnb///////\\\'s popularity in Paris andLisboa

參考答案

1.【答案】B。解析:推斷題。題干:下列哪一種情況是在巴黎旅游的游客可能遇見(jiàn)的?根據(jù)第一段可知,近兩年來(lái)在巴黎通過(guò)房屋租賃網(wǎng)站Airbnb來(lái)租房旅游的人數(shù)爆炸式增長(zhǎng),巴黎街頭到處都是游客,故在巴黎的游客很可能發(fā)現(xiàn)自己的鄰居是來(lái)自其他國(guó)家的游客。故選B。

2.【答案】B。解析:細(xì)節(jié)題。題干:下列哪一項(xiàng)不符合文意?根據(jù)第一段可知,通過(guò)房屋租賃網(wǎng)站Airbnb來(lái)租房旅游的人猛增,這種租賃方式深受游客歡迎,游客并不認(rèn)為Airbnb是在利用他們,故選B。其他三項(xiàng)在第一段中都能找到依據(jù)。

3.【答案】A。解析:推斷題。題干:在作者看來(lái),Airbnb的報(bào)告是什么樣的?根據(jù)第二段的幾個(gè)例子可知,Airbnb為了掩人耳目,其報(bào)告中的數(shù)據(jù)和作者提供的數(shù)據(jù)有比較大的出入,故在作者看來(lái),Airbnb的報(bào)告具有欺騙性。

4.【答案】D。解析:細(xì)節(jié)題。題干:根據(jù)第二段,下列哪項(xiàng)沒(méi)有提到?A項(xiàng),B項(xiàng)和C項(xiàng)在第二段中都提到了。第二段只提到了the majority of visits take place inside the two central districtsof Misericórdia and Santa Maria Maior但是28% of alllistings is in Misericordia and Santa Maria Maior并沒(méi)有提到,故選D。

5.【答案】A。解析:主旨題。題干:本文的主要目的是什么?根據(jù)第一段和第二段可知,Airbnb發(fā)展迅猛,但是隨之而來(lái)的也有很多問(wèn)題,并具體描述了面臨哪些問(wèn)題,故正確答案為A。

看到這里小伙伴們是否有所收獲呢?希望今天帶來(lái)的內(nèi)容能給大家?guī)?lái)幫助,后續(xù)也可以多關(guān)注幫考網(wǎng),這里有更多的考試資訊,你想知道的都在這!

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻(xiàn)自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進(jìn)行舉報(bào),并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會(huì)在5個(gè)工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實(shí),本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
推薦視頻
銀行招聘考試百寶箱離考試時(shí)間602天
學(xué)習(xí)資料免費(fèi)領(lǐng)取
免費(fèi)領(lǐng)取全套備考資料
測(cè)一測(cè)是否符合報(bào)考條件
免費(fèi)測(cè)試,不要錯(cuò)過(guò)機(jī)會(huì)
提交
互動(dòng)交流

微信掃碼關(guān)注公眾號(hào)

獲取更多考試熱門(mén)資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專(zhuān)業(yè)顧問(wèn)免費(fèi)為您解答,請(qǐng)保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專(zhuān)業(yè)顧問(wèn)給您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!