GRE考試
報考指南考試報名準(zhǔn)考證打印成績查詢考試題庫

重置密碼成功

請謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊成功

請謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁GRE考試數(shù)學(xué)模擬試題正文
2020年GRE考試數(shù)學(xué)部分練習(xí)資料分享01
幫考網(wǎng)校2020-09-08 10:49
2020年GRE考試數(shù)學(xué)部分練習(xí)資料分享01

小伙伴們,GRE考試大家復(fù)習(xí)的怎么樣了呢?下面是幫考網(wǎng)分享的一些GRE考試數(shù)學(xué)部分的復(fù)習(xí)資料,一起來看看吧!

一、在新GRE數(shù)學(xué)考試中,一般都假定以下信息為真:

All numbers used are real numbers;

All figures lie on a plane unless otherwise indicated;

All angle measures are positive;

All lines shown as straight are straight. On the computer-based testlines that appearjagged" can also be assumed to be straight (lines can look somewhat jagged on the computer screen)

Figures are intended to provide useful information for answering the questions. However,except where a figure is accompanied by aNote" stating that the figure is drawn tO scale, solve the problem using your knowledge of mathematicsnot by visual measurement or estimation.

細(xì)心的考生會發(fā)現(xiàn),上述假設(shè)實際上就是ETS 出題原則,即:

所有的數(shù)都是實數(shù);

除非題目中專門指出假設(shè)所有圖形都在同一個平面內(nèi);

所有的角的測量值都是正數(shù);

所有顯示為直線的線均可當(dāng)作直線來處理(在機試中,因為電腦顯示器的原因,直線可能會看起來呈“鋸齒狀”);

伴隨問題的圖形將為解題提供有用的信息。但是,只有在問題中指出本圖形是按比例畫出(drawn to scale)時,才可以用目測或估計而得到的信息去解題。否則,只能運用你的數(shù)學(xué)知識去回答問題。這一解題原則可以簡稱為“只能讀圖,不能度量”的原則。

二、算術(shù)也是GRE數(shù)學(xué)考試的重頭戲之一,要復(fù)習(xí)算術(shù)類GRE數(shù)學(xué)題,不妨從下面的的典型例題開始。

1.At College C there are from 2 to 4 introductory philosophy classes each semester, and each of these classes has from 20 to 30 students enrolled. If one semester 10 percent of the students enrolled in introductory philosophy failed, what is the GREatest possible number who failed?

A.12

B.10

C.8

D.6

E.3

答案:A

2.In each of the years 1983 and 1984, the total number of automobiles sold in the United States was 1.2 million more than in the previous year.

Percent increase in the number of automobiles sold in 1983 over 1982

Percent increase in the number of automobiles sold in 1984 over 1983

答案:A

3.A school district has 1989 computers, which is approximately one computer for every 68.6 students. Of the following, which is the closest approximation, in thousands, of the number of students in the school district?

A.30

B.120

C.140

D.160

E.200

答案:C

4.If the sum of five consecutive even integers is 70, what is the value of the GREatest of the five integers.

A.12

B.14

C.18

D.20

E.22

答案:C

5.The sum of the first 50 positive integers is 1275. What is the sum of the integers from 51 to 100, inclusive?

A.2525

B.2550

C.325

D.3775

E.5050

答案:D

6.The numbers in a table are arranged in 10 rows and 4 columns such that one number is placed at the intersection of each row and column. How many numbers are contained in the table、

A.14

B.40

C.400

D.104

E.410

答案:B

7.In how many of the integers between 1 and 100 does the digit 5 occur exactly once?

A.10

B.18

C.19

D.20

E.21

答案:B

8.If n is any prime number GREater than 2, which of the following cannot be a prime number?

A.n-4

B.n-3

C.n-1

D.n+2

E.n+5

答案:E

9.If the range of the six measurements 140, 125, 180, 110, 165, and x is 80, which of the following could be the value of x?

A.60

B.85

C.190

D.220

E.245

答案:C

10.The 10 households on a certain street have household incomes that range from $34,000 to $150,000 and an average (arithmetic mean) household income of $60,000. If the household with the highest income and the one with the lowest income are excluded. What is the average household income for the remaining 8 households?

A.$41,600

B. $47,000

C. $52,000

D. $61,000

E. $75,000

答案:C

好了,以上就是今天分享的全部內(nèi)容了,各位小伙伴根據(jù)自己的情況進(jìn)行查閱,希望本文對各位有所幫助,預(yù)祝各位取得滿意的成績,如需了解更多相關(guān)內(nèi)容,請關(guān)注幫考網(wǎng)!

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻(xiàn)自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進(jìn)行舉報,并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會在5個工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實,本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
GRE考試百寶箱離考試時間500天
學(xué)習(xí)資料免費領(lǐng)取
免費領(lǐng)取全套備考資料
測一測是否符合報考條件
免費測試,不要錯過機會
提交
互動交流

微信掃碼關(guān)注公眾號

獲取更多考試熱門資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問免費為您解答,請保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問給您發(fā)送資料,請保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請保持電話暢通!