職稱英語考試
報考指南考試報名準考證打印成績查詢考試題庫

重置密碼成功

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊成功

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁職稱英語考試衛(wèi)生類模擬試題正文
2020年職稱英語考試《衛(wèi)生類》模擬試題
幫考網(wǎng)校2020-02-05 12:13
2020年職稱英語考試《衛(wèi)生類》模擬試題

2020年職稱英語考試《衛(wèi)生類》考試共65題,分為單選題和多選題和判斷題和計算題和簡答題和不定項。小編為您整理精選模擬習(xí)題10道,附答案解析,供您考前自測提升!


1、She is very conscientious about her work.【單選題】

A.worried

B.careful

C.anxious

D.nervous

正確答案:B

答案解析:conscientious:認真的、謹慎的,和careful(細心的)意思相近;worried:發(fā)愁的、焦慮的;anxious;焦慮的、渴望的;nervous:神經(jīng)性的、緊張的。

2、The chemical is lethal to rats but safe to cattle.【單選題】

A.toxic

B.harmful

C.deadly

D.contagious

正確答案:C

答案解析:lethal:致命的,與deadly(致命的)是同義詞;toxic:有毒的;harmful:有害的;contagious:傳染的。

3、15 Million Americans Suffer from Social Anxiety Disorder
Social anxiety disorder prevents some 15 million Americans from leading normal social and romantic lives, a new survey finds.
The disorder leaves many isolated, ashamed and often misdiagnosed. Thirty-six percent of those with social anxiety disorder have symptoms for 10 years or more before seeking help, the Anxiety Disorders Association of America reports.
"Social anxiety disorder is when somebody has an intense, persistent and irrational fear of social or performance situations," Jerilyn Ross, the association's president and CEO, said during a teleconference Wednesday.
"The condition causes people to avoid common, everyday situations and even other people for fear of being judged or criticized or humiliated or embarrassing themselves," Ross said.
Social anxiety disorder can interfere with daily routines and job performance, Ross noted. "It also makes it very difficult for people to develop friends and romantic partnerships," she said.
People with this disorder recognize their fear is excessive and irrational, Ross noted. "But they feel powerless to do anything about it," she said.
Social anxiety disorder can start in the early teens, Dr. Mark H. Pollack, director of the Center for Anxiety and Traumatic Stress Disorders and a professor of psychiatry at Harvard Medical School, said during the teleconference.
"This is a disorder that starts affecting people early on," Pollack said. "The typical age of onset is early adolescence, age 12 or 13, and many individuals report a history of anxiety dating back to earlier childhood."
The disorder also has physical symptoms, including heart palpitations, feelings that their throat will close up, sweating, blushing, faintness, trembling and stammering, Ross said.
Among people with the disorder, 75 percent said the condition affected their ability to do normal activities. In addition, 69 percent said they didn't want people to think they were crazy, and 58 percent said they were embarrassed by their condition, Ross said.
However, when the condition is diagnosed and treated, many reported improvement in their lives. In fact, 59 percent who were receiving treatment said treatment had a positive effect on their ability to have a romantic relationship. In addition, 39 percent who had received treatment said knowing that treatment can be successful aided their decision to get help, Ross noted.
Which is NOT true of people with social anxiety disorder?【單選題】

A.They're often isolated and ashamed.

B.They find it difficult to make friends.

C.They often fail to get timely treatment.

D.They tend to judge or criticize other people.

正確答案:D

答案解析:前三項在短文的第二段和第五段都有提及,只有第四項是錯誤的,他們不是常常評判或批評別人,而是害怕遭到別人的評判或批評。

4、Cancer
Cancer is a group of many related diseases that begin in cells, the body's basic building blocks. The body is made up of many types of cells. Normally cells grow and divide to produce more cells as they are needed to keep the body healthy. Sometimes, this orderly process goes wrong. New cells form when the body does not need them, and old cells do not die when they should. The extra cells form a mass of tissue called a growth or tumor. Benign (良性的) tumors are not cancer. They can often be removed and, in most cases, they do not come back. Malignant (惡性的) tumors are cancer. Cells in malignant tumors are abnormal and divide without control or order.
Scientists have learned that cancer is caused by changes in genes that normally control the growth and death of cells. Certain lifestyle and environmental factors can change some normal genes into genes that allow the growth of cancer. Many gene changes that lead to cancer are the result of tobacco use, diet, exposure to ultraviolet radiation from the sun, or exposure to carcinogens (致癌物) in the workplace or in the environment. Some gene alterations are inherited.
Cancer treatment can include surgery, radiation therapy, chemotherapy (化療), hormone therapy, and biological therapy. The doctor may use one method or a combination of methods, depending on the type and location of the cancer, whether the disease has spread, the patient's age and general health, and other factors. Because treatment for cancer can also damage healthy cells and tissues, it often causes side effects. Patients and doctors generally discuss the treatment options, weighing the likely benefits of killing cancer cells and the risks of possible side effects.
Having cancer does not always mean having pain. Whether a patient has pain may depend on the type of cancer, the extent of the disease, and the patient's tolerance for pain. Most pain occurs when the cancer grows and presses against bones, organs, or nerves. Pain may also be a side effect of treatment. However, pain can generally be relieved or reduced with prescription medicines or over-the-counter drugs recommended by the doctor.
Paragraph 4____.
【單選題】

A.Does cancer always cause pain

B.Can cancer be prevented

C.What is cancer

D.How common is cancer

E.What causes cancer

F.How is cancer treated

正確答案:A

答案解析:第四段主題句為第一句,其意思是:患有癌癥并不意味著總會疼痛。由此推斷,該段回答了A選項“Does cancer always cause pain?”所提問題,故A為正確答案。

5、Cancer
1. Cancer is a group of many related diseases that begin in cells, the body's basic building blocks. The body is made up of many types of cells. Normally, cells grow and divide to produce more cells as they are needed to keep the body healthy. Sometimes, this orderly process goes wrong. New cells form when the body does not need them, and old cells do not die when they should. The extra cells form a mass of tissue called a growth or tumor(腫瘤). Benign(良性的) tumors are not cancer. They can often be removed and, in most cases, they do not come back. Malignant (惡性的) tumors are cancer. Cells in malignant tumors are abnormal and divide without control or order.
2. Scientists have learned that cancer is caused by changes in genes that normally control the growth and death of cells. Certain lifestyle and environmental factors can change some normal genes into genes that allow the growth of cancer. Many gene changes that lead to cancer are the result of tobacco use, diet, exposure to ultraviolet(紫外線的) radiation from the sun, or exposure to carcinogens (致癥物) in the workplace or in the environment. Some gene alterations are inherited.
3. Cancer treatment can include surgery, radiation therapy, chemotherapy(化療), hormone therapy, and biological therapy. The doctor may use one method or a combination of methods, depending on the type and location of the cancer, whether the disease has spread, the patient's age and general health and other factors. Because treatment for cancer can also damage healthy cells and tissues, it often causes side effects. Patients and doctors generally discuss the treatment options, weighting the likely benefits of killing cancer cells and the risks of possible side effects.
4. Having cancer does not always mean having pain. Whether a patient has pain may depend on the type of cancer, the extent of the disease and the patient's tolerance for pain. Most pain occurs when the cancer grows and presses against bones, organs, or nerves. Pain may also be a side effect of treatment. However, pain can generally be relieved or reduced with prescription medicines or over - the - counter drugs recommended by the doctor.
Paragraph 1 ______
【單選題】

A.How is cancer treated?

B.Does cancer always cause pain?

C.Can cancer be prevented?

D.What is cancer?

E.How common is cancer?

F.What causes cancer?

正確答案:D

答案解析:本題難度不大,段落主旨句比較明顯,是文章第一段的第一句,談到了癌癥的概念,談到癌癥是始于細胞病變的綜合相關(guān)疾病,回來看選項,D項What is cancer?簡單概括了本段意思,是答案。

6、Last winter, she bought a pair of beautiful boots.【單選題】

A.gloves

B.shoes

C.trousers

D.sunglasses

正確答案:B

答案解析:shoes:各種鞋的總稱,可以和boots(靴子)互換;glove:手套;trousers:褲子,通常用這個詞的復(fù)數(shù)形式;sunglasses:太陽眼鏡、墨鏡。

7、Cancer
1. Cancer is a group of many related diseases that begin in cells, the body's basic building blocks. The body is made up of many types of cells. Normally, cells grow and divide to produce more cells as they are needed to keep the body healthy. Sometimes, this orderly process goes wrong. New cells form when the body does not need them, and old cells do not die when they should. The extra cells form a mass of tissue called a growth or tumor(腫瘤). Benign(良性的) tumors are not cancer. They can often be removed and, in most cases, they do not come back. Malignant (惡性的) tumors are cancer. Cells in malignant tumors are abnormal and divide without control or order.
2. Scientists have learned that cancer is caused by changes in genes that normally control the growth and death of cells. Certain lifestyle and environmental factors can change some normal genes into genes that allow the growth of cancer. Many gene changes that lead to cancer are the result of tobacco use, diet, exposure to ultraviolet(紫外線的) radiation from the sun, or exposure to carcinogens (致癥物) in the workplace or in the environment. Some gene alterations are inherited.
3. Cancer treatment can include surgery, radiation therapy, chemotherapy(化療), hormone therapy, and biological therapy. The doctor may use one method or a combination of methods, depending on the type and location of the cancer, whether the disease has spread, the patient's age and general health and other factors. Because treatment for cancer can also damage healthy cells and tissues, it often causes side effects. Patients and doctors generally discuss the treatment options, weighting the likely benefits of killing cancer cells and the risks of possible side effects.
4. Having cancer does not always mean having pain. Whether a patient has pain may depend on the type of cancer, the extent of the disease and the patient's tolerance for pain. Most pain occurs when the cancer grows and presses against bones, organs, or nerves. Pain may also be a side effect of treatment. However, pain can generally be relieved or reduced with prescription medicines or over - the - counter drugs recommended by the doctor.
Gene alterations may be caused by ______.
【單選題】

A.side effects

B.prescription medicines

C.control or order

D.tolerance for pain

E.various factors

F.different genes

正確答案:E

答案解析:本題難度不大,認真閱讀文章第二段可以發(fā)現(xiàn),本段主要談到了引發(fā)癌癥的各’類原因,如生活習(xí)慣,工作環(huán)境和環(huán)境因素等,回來看選項,E項符合原文句意,是答案。

8、Patricia stared at the other girls with resentment.【單選題】

A.anger

B.doubt

C.love

D.surprise

正確答案:A

答案解析:琶特麗舍帶著怨氣盯著其他女孩。本題難度不大,是送分題。resentment是“怨恨,不滿”,和anger“生氣,怒氣”是近義詞,其他三項都是常用詞,和答案意義差異大,干擾性不強。

9、Exercise
Whether or not exercise adds to the length of life, it is common experience that a certain amount of regular exercise improves the health and contributes a feeling of well-being. Furthermore, exercise which involves play and recreation, and relieves nervous tension and mental fatigue in so doing, is not only pleasant but beneficial.
How much and what kind of exercise one should take merits careful consideration. The growing child and the normal young man and young woman thrill with the exhilaration of strenuous sports. They fatigue to the point of exhaustion but recover promptly with a period of rest. But not so with those of middle age and beyond. For them moderation is of vital importance. Just how much exercise a person of a given age can safely take is a question hard to answer. Individual variability is ____ great to permit of generalization. A game of tennis may be perfectly safe for one person of forty but folly for another. The safe limit for exercise depends on the condition of the heart, the condition of the muscles, the type of exercise, and the regularity with which it is taken. Two general suggestions, however, will serve as sound advice for anyone. The first is that the condition of the heart and general health should be determined periodically by careful, thorough physical examinations. The other is that exercise should be kept below the point of physical exhaustion.
What type of exercise one should choose depends upon one's physical condition. Young people can safely enjoy vigorous competitive sports, but most older persons do bet ter to limit themselves to less strenuous activities. Walking, swimming, skating are among the sports that one can enjoy and safely participate in throughout life. Regularity is important if one is to get the most enjoyment and benefit out of exercise.
【單選題】

A.very

B.too

C.constantly

D.considerably

正確答案:B

答案解析:前句提到,“不同年齡的人從事多大量的運動是一個難以回答的問題”,顯然本句就應(yīng)該是“個體差異太大,無法一概而論”,因此too是最恰當(dāng)?shù)?。我們都知道,“too…to…”的結(jié)構(gòu)具有否定的意義,too?great?to?permit?of?generalization正是這個意思。故B為正確答案。

10、A supernova (超新星) is a star that explodes and then slowly fades to less than its original brightness. 【單選題】

A.size

B.weight

C.radiance

D.importance

正確答案:C

答案解析:size:大小、尺寸;weight:重量、分量;importance:重要性、重大;radiance:光輝、輻射,和句子里的brightness是同義詞。

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進行舉報,并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會在5個工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實,本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
職稱英語考試百寶箱離考試時間347天
學(xué)習(xí)資料免費領(lǐng)取
免費領(lǐng)取全套備考資料
測一測是否符合報考條件
免費測試,不要錯過機會
提交
互動交流

微信掃碼關(guān)注公眾號

獲取更多考試熱門資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問免費為您解答,請保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問給您發(fā)送資料,請保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請保持電話暢通!