銀行招聘考試
報(bào)考指南考試報(bào)名準(zhǔn)考證打印成績(jī)查詢考試題庫(kù)

重置密碼成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊(cè)成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁(yè)銀行招聘考試英語(yǔ)歷年真題正文
銀行考試題庫(kù):郵儲(chǔ)銀行英語(yǔ)歷年真題(三)答案
幫考網(wǎng)校2020-08-13 15:09
銀行考試題庫(kù):郵儲(chǔ)銀行英語(yǔ)歷年真題(三)答案

在銀行招聘考試英語(yǔ)考試備考過(guò)程中,好的習(xí)題能夠達(dá)到事半功倍的效果。下面是幫考網(wǎng)帶來(lái)的歷年真題練習(xí)內(nèi)容,供大家學(xué)習(xí)。

Passage 1

To: Cisco Systems employees

From: Stella Joyce, Event Planning Committee

Date: Friday, October 18

Subject: the 7th Annual System Administrator Appreciation Day

Each year, on System Administrator Appreciation Day, we pause to recognize many contributions that have made by our system administrators during the year. This year’s System Administrator Appreciation Day will be held on December 10 and not December 5 as announced earlier. The Event Planning Committee is looking for your help to make this year’s celebration the best yet.

We are looking for ways to increase employee involvement in the event. For instance, would you like to help schedule the event program or bring food? Would you have time to set up decorations? Or perhaps you’d be willing to help by wiping off the tables, disposing of garbage, storing leftover food and removing decorations after the event.

An informational session will be held on Thursday, November 24 in Room 208. If you would like to volunteer to help out at the 7th annual System Administrator Appreciation Day, please contact Ms. Becky Walls at 504-2961.

If you are unable to attend the meeting but, have ideas you would like to share, please e-mail me at stella@cisco.com.

16. What is NOT mentioned as an activity for volunteers?

A. Determining the order of events B. Decorating a room

C. Buying gifts for employees D. Helping clean up

17. What are recipients asked to do if they cannot attend the meeting?

A. Read a summary of the meeting.

B. E-mail Stella Joyce with their suggestions.

C. Drop by the Human Resources department.

D. Call the Events Planning Committee Office.

18. When will the planning meeting be held?

A. October 18 B. November 24

C. December 5 D. December 10

Passage 2

A small number of US education experts recently accused a number of American universities of their partnership with Chinese Government Teaching Programs. As part of the program, the Chinese Institutes and Chinese Classrooms operate in the US and nearly worldwide, specialized in teaching Chinese culture and language. The American Association of University Professors (AAUP) was concerned about the integrity, honesty and fairness of these relationships. The Canadian Association of University Teachers already had expressed the same concerns. The AAUP says the Chinese state agency Hanban directs the Institutes and Classrooms while a Politburo, the vice-premier of the People’s Republic of China directs that agency.

19. What was criticized in this passage?

A. American universities cooperating with Chinese state agency Hanban.

B. Chinese culture and language being taught in the U.S.

C. The vice-premier of the People’s Republic of China directing Hanban.

D. Chinese state agency Hanban directing the Institutes and Classrooms.

20. Which of the following statements is true according to the article?

A. USA is the first country going against the relationships.

B. Both US and Canada expressed their concern about the relationships.

C. A large proportion of education experts don’t like the work of Hanban.

D. Hanban’s operation only exists in the area of North America.

參考答案

Passage 1

16.【答案】C。解析:細(xì)節(jié)題。題干:以下哪一項(xiàng)志愿者需要做的具體活動(dòng)在文中沒(méi)有提及?文章第二段列舉了志愿者要做的具體活動(dòng):help schedule the event program or bring food,set up decorations,wiping off the tables,disposing of garbage, storing leftover food and removing decorations after the event。四個(gè)選項(xiàng)中只有C.“給職員買禮物在文中未提及。故答案選C

17.【答案】B。解析:細(xì)節(jié)題。根據(jù)題干關(guān)鍵詞cannot attend the meeting,同義轉(zhuǎn)換為unable to attend the meeting,定位到文章最后一段If you are unable to attend the meeting but, have ideas you would like to share, please e-mail me at stella@cisco.com.(如果不能參加會(huì)議的話,可以把自己的想法用e-mail的方式寄給(Stella Joyce)”)。故答案選B。注意:邀請(qǐng)別人參加典禮或會(huì)議的文章,一般在文章的結(jié)尾部分中都會(huì)涉及不能參加會(huì)議時(shí)的應(yīng)對(duì)措施。遇到這樣的問(wèn)題時(shí)首先要看文章的最后一段。

18.【答案】B。解析:細(xì)節(jié)題。題干:計(jì)劃會(huì)議將在什么時(shí)候召開(kāi)?作為考查文章中涉及到日期的問(wèn)題,要把題干中的計(jì)劃會(huì)議(planning meeting)”理解為文章中出現(xiàn)的介紹情況的會(huì)議(An informational session)”。介紹情況的會(huì)議在1124日舉行,所以正確答案是B。

Passage 2

19.【答案】B。解析:細(xì)節(jié)題。題干:文章中抨擊的是什么?根據(jù)題干關(guān)鍵詞criticized定位到文章第一段前兩句A small number of US education experts recently accused a number of American universities of ... specialized in teaching Chinese culture and language.可知:少數(shù)美國(guó)教育專家最近指責(zé)一些美國(guó)大學(xué)與中國(guó)政府教學(xué)項(xiàng)目的合作。作為該項(xiàng)目的一部分,中文學(xué)院和中文課堂在美國(guó)和世界各地開(kāi)展教學(xué),專門(mén)教授中國(guó)文化和語(yǔ)言。即:一些美國(guó)教育專家批評(píng)當(dāng)今的一些教育現(xiàn)象,而這種現(xiàn)象正是中國(guó)文化和語(yǔ)言在美國(guó)的傳授,故正確答案為B。

20.【答案】B。解析:細(xì)節(jié)題。題干:根據(jù)文意,下列哪項(xiàng)描述是正確的?根據(jù)原文第一句“A small number of US education experts recently accused a number of American universities of their partnership with Chinese Government Teaching Programs.(一小部分美國(guó)教育專家最近指責(zé)一些美國(guó)大學(xué)與中國(guó)政府的教學(xué)項(xiàng)目合作。)和第四句“The Canadian Association of University Teachers already had expressed the same concerns.(加拿大大學(xué)教師協(xié)會(huì)已經(jīng)表達(dá)了同樣的擔(dān)憂。)可以得知,美國(guó)和加拿大都表達(dá)了同樣的擔(dān)憂,故正確答案為B。

以上就是幫考網(wǎng)為大家分享的一些關(guān)于銀行招聘相關(guān)內(nèi)容呢,希望對(duì)你有所幫助,最后預(yù)祝報(bào)考了銀行招聘考試的考們順利通過(guò)考試。加油!

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻(xiàn)自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進(jìn)行舉報(bào),并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會(huì)在5個(gè)工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實(shí),本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
推薦視頻
銀行招聘考試百寶箱離考試時(shí)間601天
學(xué)習(xí)資料免費(fèi)領(lǐng)取
免費(fèi)領(lǐng)取全套備考資料
測(cè)一測(cè)是否符合報(bào)考條件
免費(fèi)測(cè)試,不要錯(cuò)過(guò)機(jī)會(huì)
提交
互動(dòng)交流

微信掃碼關(guān)注公眾號(hào)

獲取更多考試熱門(mén)資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問(wèn)免費(fèi)為您解答,請(qǐng)保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問(wèn)給您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!