職稱英語考試
報考指南考試報名準考證打印成績查詢考試題庫

重置密碼成功

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊成功

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當前位置: 首頁職稱英語考試理工類模擬試題正文
2019年職稱英語考試《理工類》模擬試題
幫考網校2019-11-08 14:56
2019年職稱英語考試《理工類》模擬試題

2019年職稱英語考試《理工類》考試共65題,分為單選題和多選題和判斷題和計算題和簡答題和不定項。小編為您整理精選模擬習題10道,附答案解析,供您考前自測提升!


1、Michael is now merely a good friend.【單選題】

A.largely

B.possible

C.just

D.rarely

正確答案:C

答案解析:題干大意:邁克僅僅是個好朋友。畫線詞merely:僅僅。選項中,just:僅僅。largely:很大程度上。如:I use the Web largely to communicate information about the organization. 我大量地使用網絡技術來交流有關組織的信息。possible:可能的。如:We think every day about how to ensure that our staff can operate under the best possible conditions. 我們每天都在思考怎樣確保我們的工作人員在盡可能最佳的條件下工作。rarely:很少的。如:Rarely would a single concern have the entire facilities required for a complete testing program. 很少有一個公司能擁有為完成整個測試程序所需要的全部設備。

2、She stood there, trembling with fear.【單選題】

A.jumping

B.crying

C.swaying

D.shaking

正確答案:D

答案解析:題干大意:她站在那兒,嚇得直發(fā)抖。trembling with fear:嚇得直發(fā)抖。在四個選項中,只有shaking有發(fā)抖的意思。jumping:跳。swaying:左右搖擺。故答案選D。

3、Black Holes
Most scientists agree that black holes exist but are nearly impossible to locate. A black hole in the universe is not a solid object, like a planet, but it is shaped like a sphere (球體). Astronomers (天文學家) think that at the center of a black hole there is a single point in space with infinite (無限的) density (稠密).
This single point is called a singularity (奇點). If the singularity theory is correct, it means that when a massive star collapses, all the material in it disappears into the singularity. The center of a black hole would not really be a hole at all, but an infinitely dense point. Anything that crosses the black hole is pulled in by its great gravity.
Although black holes do exist, they are difficult to observe. These are the reasons,
?No light or anything else comes out of black holes. As a result, they are invisible to a telescope.
?In astronomical terms, black holes are truly. For example, a black hole formed by the collapse of a giant star would have an event horizon (視界) only 18 miles across.
?The nearest black holes would be dozens of light years away from Earth. One light year is about 6 trillion (萬億) miles. Even the most powerful telescopes could not pick out an object so small at such a great distance.
In 1994 the Hubble Space Telescope provided evidence that black holes exist. There are still answers to be found, however, so black holes remain one of the mysteries of the universe. (2007年)
The center of a black hole is empty.
【單選題】

A.Right

B.Wrong

C.Not mentioned

正確答案:B

答案解析:題干大意:黑洞的中心是空的。用中心詞the center來定位,首段最后一句提到:at the center of a black hole there is a single point in space with infinite (無限的) density (稠密). 黑洞的中心是太空中的一個單一的無限密度的點。所以說其中心不是一個洞,由此證明黑洞的中心不是空的,故答案選B。

4、Better Control of TB Seen if a Faster Cure is Found
The World Health Organization estimates that about one-third of all people are infected with bacteria that cause tuberculosis. Most times, the infection remains inactive. But each year about eight million people develop active cases of TB, usually in their lungs. Two million people die of it. The disease has increased with the spread of AIDS and drug-resistant forms of tuberculosis.
Current treatments take at least six months. Patients have to take a combination of several antibiotic drugs daily. But many people stop as soon as they feel better. Doing that can lead to an infection that resists treatment. Public health experts agree that a faster-acting cure for tuberculosis would be more effective. Now a study estimates just how effective it might be. A professor of international health at Harvard University led the study. Joshua Salomon says a shorter treatment program would likely mean not just more patients cured. It would also mean fewer infectious patients who can pass on their infection to others.
The researchers developed a mathematical model to examine the effects of a two-month treatment plan. They tested the model with current TB conditions in Southeast Asia. The scientists found that a two-month treatment could prevent about twenty percent of new cases. And it might prevent about twenty-five percent of TB deaths. The model shows that these ______ would take place between two thousand twelve and two thousand thirty. That is, if a faster cure is developed and in wide use by two thousand twelve.
The World Health Organization developed the DOTS program in nineteen ninety. DOTS is Directly Observed Treatment, Short-course. Health workers watch tuberculosis patients take their daily pills to make sure they continue treatment.
Earlier this year, an international partnership of organizations announced a plan to expand the DOTS program. The ten-year plan also aims to finance research into new TB drugs. The four most common drugs used now are more than forty years old. The Global Alliance for TB Drug Development says its long-term goal is a treatment that could work in as few as ten doses.
【單選題】

A.increases

B.reductions

C.creations

D.collections

正確答案:B

答案解析:上面兩句說到“可以防止大約20%的新病例和可能防止大約20%的死亡”,這自然是“降低”,而絕不可能是“增加”,更不是“創(chuàng)作品”、“收藏品”。

5、I don't quite follow what she is saying. 【單選題】

A.believe

B.understand

C.explain

D.accept

正確答案:B

答案解析:follow此處有“理解”的意思,相當于understand; believe:相信;explain:解釋;accept:接受。

6、The Guitar
The Museum of Fine Arts in the eastern city of Boston recently began showing a collection of guitars. The exhibit is called Dangerous Curves: The Art of the Guitar. It shows how the instrument developed during the past four centuries.
Probably no other musical instrument is as popular around the world as the guitar. Musicians use the guitar for almost every kind of music. Country and western music would not be the same without a guitar. The traditional Spanish folk music called Flamenco could not exist without a guitar. The sound of American blues music would not be the same without the sad cry of the guitar. And rock and roll music would almost be impossible without this instrument.
Music experts do not agree about where the guitar first was played. Most agree it is ancient. Some experts say an instrument very much like a guitar was played in Egypt more than a thousand years ago.
Some other experts say that the ancestor of the modern guitar was brought to Spain from Persia sometime in the twelfth century. The guitar continued to develop in Spain. In the seventeen-hundred it became similar to the instrument we know today.
Many famous musicians played the instrument. The famous Italian violinist Niccolo Paganinni played and wrote music for the guitar in the early eighteen hundred. Franz Schubert used the guitar to write some ofhis famous works.
One guitar in the Boston Fine Arts display was played by Les Paul. It is a very old electric guitar. Mister Parl began experimenting with ways to make an electric guitar in the nineteen-thirties. The Gibson Guitar Company began producing its famous Les Parl Guitar in 1952.
The instrument has the same shape and the same six strings as the traditional guitar, but it sounds very different. The guitar has always been important to blues music. The electric guitar Mister Paul helped develop made modern blues music possible. There have been many great blues guitarists. Yet, music experts say all blues guitar players are measured against one man and his famous guitar.
That man is B-B King. Every blues fan knows that years ago B-B King named his guitar Lucille. Lucille is so important to American music that the Smithsonian Institution in Washington D-C has asked for it. They want to display the large, beautiful black guitar in one of the museums because it is a part ofAmerican culture.
The guitar exhibit is called Dangerous Curve, because it displays all kinds of damages guitar has done to people.
【單選題】

A.Right

B.Wrong

C.Notmentioned

正確答案:B

答案解析:由第1段可知,它是吉他藝術,它展示出此種樂器在過去一個世紀的發(fā)展過程。因此選B。

7、A special education
Videodisc holds great promise of helping to meet the needs of American schoolchildren who have problems seeing, hearing, speaking, or socializing. Almost eleven percent of the students aged 3-21 in this country have an impairment that affects their ability to benefit from a regular education program. Handicapped students require special education because they are often markedly different from most children in one or more of the following ways: mentally retarded (發(fā)展遲緩的) learning-disabled, emotionally disturbed, deaf, visually handicapped, physically handicapped, or other health impairments. The education of these handicapped children is rewarding but challenging.
A special education student usually needs a longer period of time to acquire information. Repetitive teaching techniques are often beneficial, and indefatigable (孜孜不倦) consistency on the part of the teacher is frequently necessary. Interactive videodisc courseware has characteristics that can be capitalized upon to meet the challenges that special education poses. A videodisc program is infinitely patient. Repetition of any videodisc lesson can continue endlessly, and designers can assure absolute consistency within a program. Most important, according to special educator William Healey of the University of Arizona, is that videodisc "adds an extra dimension of realism for children who need graphic representations."
Healey explained that deaf and mentally retarded children especially have difficulty grasping figurative language and higher-order language concepts. He believes that for special education, the power of videodisc lies in the ability of the technology to visually represent language concepts normally taken for granted by non-handicapped persons. Complex figurative language forms such as idioms and metaphors come most readily to mind as being difficult for handicapped learners.
The special education mentioned in the text is mainly concerned with____.
【單選題】

A.genius students from day-care centers to colleges

B.students who are fond of computer video games

C.teachers of language in the University of Arizona

D.students who are either mentally or physically disabled

正確答案:D

答案解析:由文章第1段“Handicapped students require special education because they are. . . ”可知,文中提及的特殊教育針對的是有智力和身體殘疾的學生們,故選D。

8、The Hurricane
1. A hurricane (颶風) is a tropical storm with winds that have reached a constant speed of 74 miles per hour. Hurricane winds blow in a large spiral(螺旋) around a relative calm center known as the "eye". The "eye" is generally 20 to 30 miles wide, and the storm may extend outward 400 miles. As a hurricane nears land, it can bring heavy rains, high winds and storm surges(風暴潮). The storm surges and heavy rains can lead to flooding.
2. Hurricanes are given a different label, depending on where they occur. If they begin over the North Atlantic Ocean, the Caribbean Sea, The Gulf of Mexico, or the Northeast Pacific Ocean, they are called hurricanes. Similar storms that occur in the Northwest Pacific Ocean west of the Internaional Date Line are called typhoons near Australia and in the Indian Ocean, they are referred to as tropical cyclones(龍卷風).
3. When a hurricane hits land, it can do great damage through its fierce winds, heavy rains, inland(內陸的) flooding and huge waves crashing on to the shore. During a hurricane, homes, businesses and public buildings may be damaged or destroyed, roads and bridges can be washed away. A powerful hurricane can kill more people and destroy more property than any other natural disaster. Fishermen are at special risk from hurricanes as they may be at sea when a hurricane arrives and not be able to get to a safe harbor if they do not receive adequate warning.
4. If a hurricane is comming in your area, the most important thing is to stay calm and find shelter immediately. Go to your safe room. If you do not have one, stay indoors during the hurricane and go to a safer place near the center of your home. Cover yourself with a blanket and be sure to keep away from windows and glass doors, because if the glass breaks it’s really dangerous. Do not be fooled if there is lull(暫停), it could be the eye of the storm—winds will pick up again.
Paragraph 2 ______
【單選題】

A.Where do hurricanes usually happen?

B.What damages can a hurricane cause?

C.What should you do during a hurricane?

D.What is a hurricane?

E.What are different names of hurricanes?

F.How do you know a hurricane is coming?

正確答案:E

答案解析:本題有一定難度,需要吃透文章句意,段落主旨句比較明顯,在文章第二段的第一句:Hurricanes are given a different label,depending on where they occur.回來看選項,E項簡單概括了第一段的主要意思,是答案。

9、How to Be a Successful Businessperson
Have you ever wondered why some people are successful in business and others are not? Here's a story about one successful businessperson. He started out washing dishes and today he owns 168 restaurants.
Zubair Kazi was born in Bhatkal, a small town in southwest India. His dream was to be an airplane pilot, and when he was 16 years old, he learned to fly a small plane.
At the age of 23 and with just a little money in his pocket, Mr. Kazi moved to the United States. He hoped to get a job in the airplane industry in California. Instead, he ended up working for a company that rented cars.
While Mr. Kazi was working at the car rental(租賃的) company, he frequently ate at a nearby KFC restaurant. To save money on food, he decided to get a job with KFC. For two months, he worked as a cook's assistant. His job was to clean the kitchen and help the cook. "I didn't like it," Mr. Kazi says, "but I always did the best I could."
One day, Mr. Kazi's two co - workers failed to come to work. That day, Mr. Kazi did the work of all three people in the kitchen. This really impressed the owners of the restaurant.
A few months later, the owners needed a manager for a new restaurant. They gave the job to Mr. Kazi. He worked hard as the manager and soon the restaurant was making a profit.
A few years later, Mr. Kazi heard about a restaurant that was losing money. The restaurant was dirty inside and the food was terrible. Mr. Kazi borrowed money from a bank and bought the restaurant. For the first six months, Mr. Kazi worked in the restaurant from 8 a. m. to 10 p. m. , seven days a week. He and his wife cleaned up the restaurant, remodeled the front of the building, and improved the cooking. They also tried hard to please the customers. If someone had to wait more than ten minutes for their food, Mrs. Kazi gave them a free soda. Before long the restaurant was making a profit.
A year later, Mr. Kazi sold his restaurant for a profit. With the money he earned, he bought three more restaurants that were losing money. Again, he cleaned them up, improved the food, and retrained the employees. Before long these restaurants were making a profit, too.
Today Mr. Kazi owns 168 restaurants, but he isn't planning to stop there. He's looking for more poorly managed restaurants to buy. "I love it when I go to buy a restaurant and find it's a mess," Mr. Kazi says. "The only way it can go is up. "
When Mr. Kazi was young, his dream was to ______.【單選題】

A.be an airplane pilot

B.sellcars

C.own a restaurant

D.become a good cook

正確答案:A

答案解析:本題難度不大,是送分題,答案依據是這一句:His dream was to be an airplane pilot, and when he was 16 years old, he learned to fly a small plane.

10、The Hurricane
1. A hurricane (颶風) is a tropical storm with winds that have reached a constant speed of 74 miles per hour. Hurricane winds blow in a large spiral(螺旋) around a relative calm center known as the "eye". The "eye" is generally 20 to 30 miles wide, and the storm may extend outward 400 miles. As a hurricane nears land, it can bring heavy rains, high winds and storm surges(風暴潮). The storm surges and heavy rains can lead to flooding.
2. Hurricanes are given a different label, depending on where they occur. If they begin over the North Atlantic Ocean, the Caribbean Sea, The Gulf of Mexico, or the Northeast Pacific Ocean, they are called hurricanes. Similar storms that occur in the Northwest Pacific Ocean west of the Internaional Date Line are called typhoons near Australia and in the Indian Ocean, they are referred to as tropical cyclones(龍卷風).
3. When a hurricane hits land, it can do great damage through its fierce winds, heavy rains, inland(內陸的) flooding and huge waves crashing on to the shore. During a hurricane, homes, businesses and public buildings may be damaged or destroyed, roads and bridges can be washed away. A powerful hurricane can kill more people and destroy more property than any other natural disaster. Fishermen are at special risk from hurricanes as they may be at sea when a hurricane arrives and not be able to get to a safe harbor if they do not receive adequate warning.
4. If a hurricane is comming in your area, the most important thing is to stay calm and find shelter immediately. Go to your safe room. If you do not have one, stay indoors during the hurricane and go to a safer place near the center of your home. Cover yourself with a blanket and be sure to keep away from windows and glass doors, because if the glass breaks it’s really dangerous. Do not be fooled if there is lull(暫停), it could be the eye of the storm—winds will pick up again.
During a hurricane one should stay away from ______.
【單選題】

A.different labels

B.window and glass doors

C.inland flooding

D.early warning

E.natural disaster

F.a constant speed

正確答案:B

答案解析:本題難度不大,答案依據比較明顯,在文章最后一段的第三句:Cover yourself with blanket and be sure to keep away from windows and glass doors,…回來看選項,B項符合原文句意,是答案。

聲明:本文內容由互聯網用戶自發(fā)貢獻自行上傳,本網站不擁有所有權,未作人工編輯處理,也不承擔相關法律責任。如果您發(fā)現有涉嫌版權的內容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進行舉報,并提供相關證據,工作人員會在5個工作日內聯系你,一經查實,本站將立刻刪除涉嫌侵權內容。
職稱英語考試百寶箱離考試時間348天
學習資料免費領取
免費領取全套備考資料
測一測是否符合報考條件
免費測試,不要錯過機會
提交
互動交流

微信掃碼關注公眾號

獲取更多考試熱門資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問免費為您解答,請保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問給您發(fā)送資料,請保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯系您發(fā)送資料,請保持電話暢通!