成人英語考試
報考指南考試報名準考證打印成績查詢考試題庫

重置密碼成功

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊成功

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當前位置: 首頁成人英語考試閱讀理解模擬試題正文
模擬試題 ——成人英語三級考試閱讀沖刺練習(xí)題(3)
幫考網(wǎng)校2020-09-03 17:03
模擬試題 ——成人英語三級考試閱讀沖刺練習(xí)題(3)

為了幫助廣大考生順利通過成人英語考試,幫考網(wǎng)特意分享了一些成人英語三級考試相關(guān)內(nèi)容,一起來看看吧!

Many of us believe that a persons mind becomes less active as he grows older. But this is not true, according to Dr Jarvik professor of psychiatry at the University of California. She has studied the mental functioning of aging persons for several years. For example, one of her studies concerns 136 pairs of identical twins, who were first examined when they were already 60 years old. As Dr Jarvik continued the study of the twins into their 70s and 80s their minds did not generally decline as was expected.

However, there was some decline in their psycho-motor speed. This means that it took them longer to accomplish mental tasks than it used to. But when speed was not a factor, they lost very little intellectual ability over the years. In general Dr Jarviks studies have shown that there is no decline in knowledge or reasoning ability. This is true not only with those in their 30s and 40s, but with those in their 60s and 70s as well.

It is true that older people themselves often complain that their memory is not as good as it once was. However, much of what we call loss of memory is not that at all. There usually was incomplete learning in the first place. For example, the older person perhaps had trouble hearing or poor vision, or inattention, or was trying to learn the new thing at too fast a pace. In the cases where the older persons mind really seems to decay, it is not necessarily a sign of decay due to old age. Often it is simply a sign of a depressed emotional state.

1.This passage is mainly about ____.

A) how Dr Jarvik studied mental functioning of the twins.

B) what caused mental decay.

C) the results evidenced by Dr Jarviks studies.

D) the difference between middle aged and older persons

答案: C

解析: 大意題。本文主要向讀者傳達了人的記憶和分析能力不是隨著年齡的增大而消退,主要是通過。Dr Jarvik的研究成果來顯示的。其它選項不是文章的主旨意思。

2. The word psychiatry in paragraph 1 most probably means ____.

A) the study of human behavior.

B) the study of disease of the mind.

C) the study of problems with aging persons.

D) the study of twins growth.

答案: B

解析: 大意題。同上題的解釋。主要的是disease of the mind和年齡的區(qū)別。

3. A long term study of 136 pairs of twins showed that ____.

A) they lost a little ability to reason over the years.

B) the only factor which declined over the years was their speed with which to perform mental tasks.

C) their memory was not as good as it had once been.

D) their minds became is not considered as they grew older.

答案: B

解析: 細節(jié)和推論。文章的第一段最后一句和第2段的前兩句都是說明這樣的一個實驗說明研究結(jié)果。即,僅僅和速度有關(guān)系,課文的下面部分也相應(yīng)作了解釋。

4. Which of the following is not considered as an instanced of incomplete learning?

A) Poor hearing.

B) Bad eyesight.

C) Lack of attention.

D) The attempt to learn too many new things at the same time

答案: D

解析:最后一句的中間部分For example, the older person perhaps had trouble hearing or poor vision, or inattention, or was trying to learn the new thing at too fast a pace沒有提到D項的內(nèi)容。D項僅僅說的是心理原因造成的結(jié)果。

5. What we call mental decay is usually a sign of ____.

A) a low spirited state.

B) a worsening state of health.

C) old age.

D) nervous tension

答案: A

解析: 細節(jié)題。文章的最后兩句都是說明這個問題a sign of a depressed emotional state是說明的mental因素。

看到這里小伙伴們是否有所收獲呢?希望幫考網(wǎng)為大家分享的內(nèi)容能給大家?guī)韼椭?,后續(xù)也可以多關(guān)注幫考網(wǎng),這里有更多的考試資訊,你想知道的都在這!

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔相關(guān)法律責任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進行舉報,并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會在5個工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實,本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
推薦視頻
成人英語考試百寶箱離考試時間572天
學(xué)習(xí)資料免費領(lǐng)取
免費領(lǐng)取全套備考資料
測一測是否符合報考條件
免費測試,不要錯過機會
提交
互動交流

微信掃碼關(guān)注公眾號

獲取更多考試熱門資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問免費為您解答,請保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問給您發(fā)送資料,請保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請保持電話暢通!