
下載億題庫APP
聯(lián)系電話:400-660-1360

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

為了幫助廣大考生順利通過成人英語考試,幫考網(wǎng)特意分享了一些成人英語三級考試相關(guān)內(nèi)容,一起來看看吧!
Many of us believe that a person‘s mind becomes less active as he grows older. But this is not true, according to Dr Jarvik, professor of psychiatry at the University of California. She has studied the mental functioning of aging persons for several years. For example, one of her studies concerns 136 pairs of identical twins, who were first examined when they were already 60 years old. As Dr Jarvik continued the study of the twins into their 70s and 80s, their minds did not generally decline as was expected.
However, there was some decline in their psycho-motor speed. This means that it took them longer to accomplish mental tasks than it used to. But when speed was not a factor, they lost very little intellectual ability over the years. In general, Dr Jarvik‘s studies have shown that there is no decline in knowledge or reasoning ability. This is true not only with those in their 30s and 40s, but with those in their 60s and 70s as well.
It is true that older people themselves often complain that their memory is not as good as it once was. However, much of what we call “loss of memory” is not that at all. There usually was incomplete learning in the first place. For example, the older person perhaps had trouble hearing, or poor vision, or inattention, or was trying to learn the new thing at too fast a pace. In the cases where the older person‘s mind really seems to decay, it is not necessarily a sign of decay due to old age. Often it is simply a sign of a depressed emotional state.
1.This passage is mainly about ____.
A) how Dr Jarvik studied mental functioning of the twins.
B) what caused mental decay.
C) the results evidenced by Dr Jarvik‘s studies.
D) the difference between middle – aged and older persons
答案: C
解析: 大意題。本文主要向讀者傳達了人的記憶和分析能力不是隨著年齡的增大而消退,主要是通過。Dr Jarvik的研究成果來顯示的。其它選項不是文章的主旨意思。
2. The word “psychiatry” in paragraph 1 most probably means ____.
A) the study of human behavior.
B) the study of disease of the mind.
C) the study of problems with aging persons.
D) the study of twins growth.
答案: B
解析: 大意題。同上題的解釋。主要的是disease of the mind和年齡的區(qū)別。
3. A long – term study of 136 pairs of twins showed that ____.
A) they lost a little ability to reason over the years.
B) the only factor which declined over the years was their speed with which to perform mental tasks.
C) their memory was not as good as it had once been.
D) their minds became is not considered as they grew older.
答案: B
解析: 細節(jié)和推論。文章的第一段最后一句和第2段的前兩句都是說明這樣的一個實驗說明研究結(jié)果。即,僅僅和速度有關(guān)系,課文的下面部分也相應(yīng)作了解釋。
4. Which of the following is not considered as an instanced of “incomplete learning”?
A) Poor hearing.
B) Bad eyesight.
C) Lack of attention.
D) The attempt to learn too many new things at the same time
答案: D
解析:最后一句的中間部分For example, the older person perhaps had trouble hearing, or poor vision, or inattention, or was trying to learn the new thing at too fast a pace沒有提到D項的內(nèi)容。D項僅僅說的是心理原因造成的結(jié)果。
5. What we call mental decay is usually a sign of ____.
A) a low – spirited state.
B) a worsening state of health.
C) old age.
D) nervous tension
答案: A
解析: 細節(jié)題。文章的最后兩句都是說明這個問題a sign of a depressed emotional state是說明的mental因素。
看到這里小伙伴們是否有所收獲呢?希望幫考網(wǎng)為大家分享的內(nèi)容能給大家?guī)韼椭?,后續(xù)也可以多關(guān)注幫考網(wǎng),這里有更多的考試資訊,你想知道的都在這!
33什么是成人英語三級考試?:什么是成人英語三級考試?成人英語三級考試又稱成人本科學(xué)士學(xué)位英語考試,成人英語三級考試是為了檢測本地區(qū)成人教育中非外語專業(yè)的英語教學(xué)水平而推出的一種考試,其主要作用就是保證成人本科畢業(yè)生學(xué)士學(xué)位的授予質(zhì)量。
22如何查詢成人英語三級考試的成績?:如何查詢成人英語三級考試的成績?考試結(jié)束一個月后,學(xué)校將考試成績發(fā)到各院系,考生可在所屬院系查詢考分,考生成績以學(xué)校發(fā)布的成績?yōu)闇省?/p>
171成人英語三級考試的注意事項是什么?:遲到15分鐘以上者不允許參加考試,身份證、準考證和學(xué)生證(缺證的考生請?zhí)崆暗桨l(fā)證機關(guān)及所在院系開證明)。任何書籍、筆記、資料以及各種無線電通訊工具(如尋呼機、移動電話)、電子記事本等與考試無關(guān)的物品均不得帶進考場,將身份證、準考證和學(xué)生證放在座位左上角備查,在答題卡和答題紙上填涂學(xué)校名稱、姓名、準考證號等項目,答題卡一律用2B鉛筆涂黑,答題紙一律用鋼筆或簽字筆書寫,否則機器閱卷時會無法識別。
00:332020-06-01
00:222020-06-01
02:512020-06-01
00:412020-06-01
00:272020-06-01

微信掃碼關(guān)注公眾號
獲取更多考試熱門資料