
下載億題庫APP
聯(lián)系電話:400-660-1360

請謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

請謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

2019年職稱英語考試《綜合類》考試共65題,分為單選題。小編為您整理精選模擬習(xí)題10道,附答案解析,供您考前自測提升!
1、Making Yourself a Good Record
If you are an American and you think you might need to borrow money someday, the best thing to do is to start early.
That's because just as many employers want to hire only people with experience, banks and other creditors are usually reluctant to lend to those without a proven track record of paying back, on time, the money they have borrowed.
But if you need experience just to get a start, how do you get that start in the first place?
With a little help from your parents usually, while you are still financially dependent on them. It is easy to get a credit card or student loan when you are in college, because banks figure your parents will bail you out if you fail to pay.
So just as students take on internships to build up their resumes, one s university time can be a good time to work on another important personal record: the credit report
Credit reports are a summary of one's personal credit history, gathered by a credit reporting agency, or CRA.
Banks, and companies including hospitals, landlords and insurance companies-regularly report to the three main CRAs in the US on how their customers are doing at paying back the money they owe.
Anyone with a "legitimate business need" has the right to order individuals' reports from the CRAs. Potential creditors usually compile the information in the reports into a credit "score", ranking the level of creditworthiness. Lack of experience in borrowing in addition to a bad record of doing so, can result in a low score.
Even if you are not considering taking out a loan for such a large purchase as a home or car, your credit report can be important to getting through life. Landlords often ask for the reports to judge whether a person can be trusted to pay the rent. Credit checks are necessary for getting a credit card, even for purchasing a mobile phone calling plan.
People can obtain a copy of their own credit report, usually at a cost of around US$ 8-9. Some consumer organizations recommend doing this once a year to allow one to catch any mistakes ______have slipped into the records or, even worse, to find out whether any fraud has taken place. Though the system is controlled by laws meant to protect people's privacy, it isn't fool-proof. Sometimes people take out bad loads in others' names, ruining their records.
In a society addicted tocredit, that can be a disaster.
【單選題】
A.these
B.what
C.that
D.those
正確答案:C
答案解析:空格所在的結(jié)構(gòu)是跟在名詞mistakes后面的定語從句,只有that可以引導(dǎo)定語從句。故C項為正確答案。
2、Migrant (移民的) Workers
In the past twenty years, there has been an increasing tendency for workers to move from one country to another. While some countries have restricted most______ to local people, others have attracted and welcomed migrant workers. This is particularly the case in the Middle East, where increased oil incomes have enabled many countries to call in outsiders to improve local facilities. Thus the Middle East has attracted oil workers from the USA and Europe. It has brought in workers from many countries, including South Korea and Japan.
In view of the difficult living and working conditions in the Middle East, it is not surprising that the pay is high to attract suitable workers. Many engineers and technicians can earn at least twice as much money in the Middle East as they can in their own country, and this is a major attraction .
Sometimes a disadvantage has a compensating (補(bǔ)償?shù)? advantage. For example, the difficult living conditions often lead to increased friendship when workers have to depend on each other for safety and comfort. In a similar way, many migrant workers can save large sums of money partly because of the lack of entertainment facilities. The work is often complex and full of problems but this merely presents challenge to engineers who prefer to find solutions to problems rather than do routine work in their home country.
One major problem which affects migrant workers in the Middle East is that their jobs are temporary ones. They are nearly always on contract, so it is not easy for them to plan ahead with great confidence. This is to be expected since no country welcomes a large number of foreign workers as permanent residents. In any case, migrant workers accept this disadvantage, along with others, because of the considerable financial benefits which they receive.
【單選題】
A.cases
B.jobs
C.activities
D.uses
正確答案:B
答案解析:文章第一句提到:在過去的20年里有一種不斷上升的趨勢,即工人從一個國家移居到另一個國家。工人從一個國家移居到另一個國家當(dāng)然是為了找工作。因此空格處填jobs(工作)是合適的。cases:個案;activities:活動;uses:使用。
3、He predicted that an earthquake was imminent.【單選題】
A.foretold
B.proposed
C.promised
D.identified
正確答案:A
答案解析:predicted和foretold都是“預(yù)言”的意思;proposed:提議;promised:承諾;indentified:證明、確認(rèn)。
4、Dyslexia
As many as 20% of all children in the United States suffer from some form of the learning disorder called dyslexia.
Experts on dyslexia say that the problem is not disease. They say that persons with dyslexia use information in a different way. One of the world's great thinkers and scientists, Albert Einstein was dyslexic. Einstein said that he never thought in words the way that most people do. He said that he thought in pictures instead. The American inventor Thomas Edison was also dyslexic. Dyslexia first was recognized in Europe and the United States more than 80 year ago. Many years passed before doctors discovered that persons with the disorder were not mentally slow or disabled. The doctors found that the brains of persons with dyslexia are different. In most people, the left side of the brain, the part that controls language is larger than the right side. In persons with dyslexia, the right’ side of the brain is bigger. Doctors are not sure what causes this difference. However, research has shown that dyslexia is more common in males that in females, and it is found more often in persons who are left-handed. No one knows the cause of dyslexia, but some scientists believe that it may result from chemical changes in a baby's body long before it is born. They are trying to find ways to teach persons with dyslexia. Dyslexic persons think differently and need special kinds of teaching help. After they have solved their problems with language, they often show themselves to be especially intelligent or creative.
The left side of the brain in a dyslexic person is bigger than the right side.【單選題】
A.Right
B.Wrong
C.Not mentioned
正確答案:B
答案解析:題目中的關(guān)鍵詞是bigger,我們很快在第2段第9行找到答案所在句。而題目屬反義表達(dá),所以該題選B。
5、Travel Across Africa
For six hours we shot through the barren (荒蕪的) landscape of the Karoo desert in South Africa. Just rocks and sand and baking sun. Knowing our journey was ending, Daniel and I just wanted to remember all we had seen and done. He used a camera. I used words. I had already finished three notebooks and was into the fourth, a beautiful leather notebook I'd bought in a market in Mozambique.
Southern Africa was full of stories and visions. We were almost drunk on sensations. The roaring (咆哮) of the water at Victoria Falls, the impossible silence of the Okavango Delta in Botswana.
And then the other things, dogs in the streets, whole families in Soweto livng in one room, a kilometre from clean water.
As we drove towards the setting sun, a quietness fell over us. The road was empty and we hadn't seen another car for hours. And as I drove, something caught my eye. Something moved close enough to touch them, to smell their hot breath. I didn't know how long they had been there next to us.
I shouted to Dan: "Look!" But he was in a deep sleep, his camera lying useless by his feet. They raced the car for a few seconds, then disappeared far behind us, a memory of heroic forms in the red landscape. When Daniel woke up an hour later I told him what had happened.
"Wild horses?" he said. "Why didn't you wake me up, Sophia?"
"I tried, but they were gone after a few seconds."
"Are you sure you didn't dream it?"
"You were the one who was sleeping!"
"Typical," he said, "The best photos are the ones we never take."
We checked into a dusty hotel and slept the sleep of the dead.
Daniel and Sophia saw a lot of wonderful things.
【單選題】
A.Right
B.Wrong
C.Not mentioned
正確答案:A
答案解析:本題難度不大,答案依據(jù)是文章第二段,Southern Africa was full of stories. And visions. We were almost drunk on sensations.
6、Intelligent Machines
1. Medical scientists are already putting computer chips (芯片) directly into the brain to help people who have Parkinson's disease, but in what other ways might computer technology be able to help us? Ray Kurzweil is author of the successful book The Age of Intelligent Machines and is one of the world's best computer research scientists. He is researching the possibilities.
2. Kurzweil gets computers to recognize voices. An example of this is Ramona; the virtual (虛擬的) hostess of Kurzweil's homepage, who is programmed to understand what you say. Visitors to the site can have their conversations with her, and Ramona also dances and sings.
3. Kurzweil uses this technology to help people with physical disabilities. One of his ideas is a "seeing machine". This will be "like a friend that could describe what is going on in the visible world", he explains. Blind people will use a visual sensor (探測器) which will probably be built into a pair of sunglasses. This sensor will describe to the person everything it sees.
4. Another idea, which is likely to help deaf people, is the "listening machine". This invention will recognize millions of words and understand any speaker. The listening machine will also be able to trans late into other languages, so even people without hearing problems are likely to be interested in using it.
5. But it is not just about helping people with disabilities. Looking further into the future, Kurzweil sees a time when we will be able to download our entire consciousness onto a computer. This technology probably won't be ready for at least 50 years, but when it arrives, it means our minds will be able to live forever.
Paragraph 4 ____
【單選題】
A.A new pair of eyes
B.Computers that can communicate
C.Everlasting consciousness on a computer
D.Time to break off a friendship
E.An author and researcher
F.A new pair of ears
正確答案:F
答案解析:本題難度不大,第四段有明顯的主旨句:Another idea, which is likely to help deaf people, is the“l(fā)istening machine”,主要講其如何幫助聾啞人聽見東西。F項A new pair of ears,“一對新的耳朵”,可以概括本段內(nèi)容,答案是F。
7、One-Room Schools
One-room schools are part of the heritage of the United States, and the mention of them makes people feel a longing for "the way things were." One - room schools are an endangered species (種類), however. For more than a hundred years, one - room schools have been systematically shut down and their students were sent away to centralized schools. As recently as 1930 there were 149,000 one - room schools in the United States. By 1970 there were 1,800. Today, of the nearly 800 remaining one - room schools, more than 350 are in Nebraska. The rest are spread through a few other states that have on their road maps wide - open spaces between towns.
Now that there are hardly any left, educators are beginning to think that maybe there is something yet to be learned from one - room schools, something that served the pioneers that might serve as well today. Progressive educators have come up with new names like "peer - group teaching" and "multi - age grouping" for educational procedures that occur naturally in the one - room schools. In a one - room school the children teach each other because the teacher is busy part of the time teaching someone else. The fourth grader can work at the fifth grade level in math and the third grade level in English without the bad name associated with being left back or the pressures of being skipped (超過) ahead. A youngster with a learning disability can find his or her own level without being separated from other pupils. A few hours in a small school that has only one classroom and it becomes clear why so many parents feel that one of the advantages of living in Nebraska is that their children have to go to a one - room school.
One - room schools are in danger of disappearing because ____. 【單選題】
A.there has been a trend towards centralization
B.they cannot get top students
C.they exist only in one state
D.children have to teach themselves
正確答案:A
答案解析:本題有一定的難度,考生不太好定位,需要認(rèn)真讀第一段找答案。第一段第三句談到,一百多年來,大教室學(xué)校逐漸被關(guān)閉,學(xué)生被統(tǒng)一分到政府的集中化學(xué)校,回來看選項,A是近義解釋,是最佳答案。做本題時可以先看選項,得到信息提示。
8、A Bad Idea
Think you can walk, drive, take phone calls, e - mail and listen to music at the same time? Well, New York's new law says you can't. ____ The law went into force last month, following research and a shocking number of accidents that involved. people using electronic gadgets (小巧機(jī)械) when crossing the street.
Who's to blame? Scientists say that our multitasking (多任務(wù)處理) abilities are limited. "We are under the impression that our brain can do more than it often can," says Rene Marois, a neuroscientist (神經(jīng)科學(xué)家) in Tennessee. "But a core limitation is the inability to concentrate on two things at once."
The young people are often considered the great multitaskers. However, an Oxford University research suggests this perception is open to question. A group of 18 to 21 years old and a group of 35 to 39 years old were given 90 seconds to translate images into numbers, using a simple code. The younger group did 10 percent better when not interrupted. But when both groups were interrupted by a phone call or an instant message, the older group matched the younger group in speed and accuracy.
It is difficult to measure the productivity lost by multitaskers. Jonathan Spira, chief analyst at Basex, a business - research firm, estimates that the cost of interruptions to the American economy is nearly $650 billion a year, The estimate is based on surveys with office workers. The surveys conclude that 28 percent of the workers' time was spent on interruptions and recovery time before they returned to their main tasks.
【單選題】
A.Talking on a cell phone while driving brings you joy anyway.
B.The estimate is based on surveys with office workers.
C.The younger group did 10 percent better when not interrupted.
D.However, an Oxford University research suggests this perception is open to question.
E.Scientists say that our multitasking (多任務(wù)處理) abilities are limited.
F.And you'll be fined $ 100 if you do so on a New York city street.
正確答案:F
答案解析:本題難度不是很大??捎门懦ê痛敕?。本題的上文談到紐約新的法律規(guī)定在走路開車時不能打電話、發(fā)郵件、聽音樂,下文談到新法律發(fā)生效力的時間,所以可以推斷此處會繼續(xù)跟著上文展開闡述,應(yīng)該講如果你做了會導(dǎo)致什么結(jié)果,回來看選項,把F代入文中,符合邏輯,答案是F。
9、A Bad Idea
Think you can walk, drive, take phone calls, e - mail and listen to music at the same time? Well, New York's new law says you can't. And you'll be fined $ 100 if you do so on a New York city street. The law went into force last month, following research and a shocking number of accidents that involved. people using electronic gadgets (小巧機(jī)械) when crossing the street.
Who's to blame? Scientists say that our multitasking (多任務(wù)處理) abilities are limited. "We are under the impression that our brain can do more than it often can," says Rene Marois, a neuroscientist (神經(jīng)科學(xué)家) in Tennessee. "But a core limitation is the inability to concentrate on two things at once."
The young people are often considered the great multitaskers. However, an Oxford University research suggests this perception is open to question. A group of 18 to 21 years old and a group of 35 to 39 years old were given 90 seconds to translate images into numbers, using a simple code. ____ But when both groups were interrupted by a phone call or an instant message, the older group matched the younger group in speed and accuracy.
It is difficult to measure the productivity lost by multitaskers. Jonathan Spira, chief analyst at Basex, a business - research firm, estimates that the cost of interruptions to the American economy is nearly $650 billion a year, The estimate is based on surveys with office workers. The surveys conclude that 28 percent of the workers' time was spent on interruptions and recovery time before they returned to their main tasks.
【單選題】
A.Talking on a cell phone while driving brings you joy anyway.
B.The estimate is based on surveys with office workers.
C.The younger group did 10 percent better when not interrupted.
D.However, an Oxford University research suggests this perception is open to question.
E.Scientists say that our multitasking (多任務(wù)處理) abilities are limited.
F.And you'll be fined $ 100 if you do so on a New York city street.
正確答案:C
答案解析:本題有一定的難度,需要認(rèn)真閱讀文章,理解好句意??捎门懦ê痛敕?。上文談到了在沒有干擾的情況下,年輕人和年紀(jì)大的沒有多少差別,下文又轉(zhuǎn)入轉(zhuǎn)折內(nèi)容,所以可以推斷此處應(yīng)該表達(dá)年輕組會做的更好,回來看選項,把C代入文中,符合邏輯,答案是C。
10、Britain's Solo Sailor
Ellen MacArthur started sailing when she was eight, going out on sailing trips with her aunt. She loved it so much that she saved her money for three years to buy her first small sailing boat. When she was 18, she sailed alone around Britain and won the "Young Sailor of the Year" award.
Ellen became famous in 2001. Aged only 24, she was one of the only two women who entered the Vendee Globe round the world solo race, which lasts 100 days. Despite of many problems, she came the second in the race out of 24 competitors and she was given a very warm welcome when she returned.
Ambition and determination have always been a big part of Ellen's personality. When she was younger, she lived in a kind of hut (棚屋) for three years while she was trying to get sponsorship to compete in a transatlantic race. Then she took a one - way ticket to France, bought a tiny seven meter Class Mini yacht (游艇), slept under it while she was repairing it, and then she raced it 4,000 kilometres across the Atlantic in 1997, alone for 33 days.
Ellen has to learn many things, because sailing single - handed means that she has to be her own captain, electrician, sailmaker, engineer, doctor, journalist, cameraman and cooker, She also has to be very fit, and because of the dangers of sleeping for long periods of time she's in the middle of the ocean, she has trained herself to sleep for about 20 minutes at a time.
And she needs courage. Once, in the middle of the ocean, she had to climb the mast (桅桿) of a boat to repair the sails at four o'clock in the morning, with 100 kph winds blowing around her. It took her many hours to make the repairs, Ellen says: "I was exhausted when came down. It's hard to describe how it feels to be up there. It's like trying to hold onto a big pole, which for me is just too big to get my arms around, with someone kicking you all the time and trying to shake you off".
But in her diary, Ellen also describes moments which is worthwhile (值得的) :"A beautiful sunrise started the day, with black clouds slowly lit by the bright yellow sun. I have a very strong feeling of pleasure, being out here on the ocean and having the chance to live this. I just feel lucky to be here."
Ellen lived in a kind of hut for three years ____.【單選題】
A.while she was learning how to repair sails
B.because she was ambitious for the coming race
C.while she was trying to get financial support for a race
D.because she was interested in country life
正確答案:C
答案解析:本題有一定難度,針對第三段出題,首先要定好位,其次要確定文章里sponsorship的意思。根據(jù)題干提示詞匯迅速到文章定位。找到文章第三段。第三段第二句談到,……she was trying to get sponsorship to compete in a transatlantic race,Ellen在一種棚屋里住了三年,正努力想獲得進(jìn)行橫渡大西洋比賽的獎金,sponsorship指“獎金”,回來看選項,C是近義解釋,答案是C。
79為什么商務(wù)英語考試中有的考生不允許入場?:為什么商務(wù)英語考試中有的考生不允許入場?考點將拒絕考生入場,并不予改期考試或退還考費:1. 抵達(dá)考點與網(wǎng)上報名所選考點不一致;2. 未攜帶準(zhǔn)考證或規(guī)定的有效身份證件;3. 所攜身份證件的有效性未通過核驗;4. 身份證件類型和號碼與所持準(zhǔn)考證顯示信息不符;5. 身份證件相片與本人明顯不符;6. 未按準(zhǔn)考證規(guī)定時間到達(dá)考場;7. 不服從監(jiān)考人員的管理,擾亂考場秩序。
21需要具備怎樣的基礎(chǔ)才能備考商務(wù)英語BEC中級?:商務(wù)英語中級需要有大學(xué)英語四級到六級的水平。
30學(xué)習(xí)商務(wù)英語BEC初級需要具備怎樣的基礎(chǔ)?:學(xué)習(xí)商務(wù)英語BEC初級需要具備怎樣的基礎(chǔ)?根據(jù)BEC考試大綱的要求,學(xué)習(xí)BEC初級需要有公共英語四級的水平。
02:032022-04-08
02:402022-04-08
01:252022-04-08
04:242022-04-08
02:332022-04-08

微信掃碼關(guān)注公眾號
獲取更多考試熱門資料