職稱英語考試
報(bào)考指南考試報(bào)名準(zhǔn)考證打印成績(jī)查詢考試題庫

重置密碼成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊(cè)成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁職稱英語考試理工類每日一練正文
2019年職稱英語考試《理工類》每日一練
幫考網(wǎng)校2019-11-10 10:36
2019年職稱英語考試《理工類》每日一練

2019年職稱英語考試《理工類》考試共65題,分為單選題和多選題和判斷題和計(jì)算題和簡(jiǎn)答題和不定項(xiàng)。小編每天為您準(zhǔn)備了5道每日一練題目(附答案解析),一步一步陪你備考,每一次練習(xí)的成功,都會(huì)淋漓盡致的反映在分?jǐn)?shù)上。一起加油前行。


1、A lot of people could fall ill after drinking contaminated water.【單選題】

A.muddled

B.polluted

C.mixed

D.troubled

正確答案:B

答案解析:題干大意:很多人喝過受污染的水生病了。畫線詞contaminated是動(dòng)詞contaminate的過去分詞,這里作形容詞用,contaminated:受到污染的,故和polluted同義。muddled water和troubled water:混濁的水。mixed water:混合水。故答案選B。

2、Houses of Future
What will houses be like in thirty years' time? No one really knows, but architects are trying to predict what our home will be likeE.
Future houses will have to be flexible. In thirty years' time even more of us will be working at home. So we will have to be able to use areas of the house for work for part of the day and for living for the rest. Families grow and change with children arriving, growing up and leaving home. ______, nothing will be as fixed as it is now. The house will always be changing to meet changing needs.
Everyone agrees that in thirty years' time we will be living in "intelligent" houses. We will be able to talk to our kitchen machines and discuss with them what to do. Like this, "we'll be having a party this weekend. What food shall we cook?" And the machine will tell us what food we will have to buy and how to cook it. We will be able to leave most of the cooking to the machines, just tasting things from time to time to check.
The house of the future will be personal-each house, you will be able to change the color ofthe wall easily, you won't have to paint them, you'll be able to tell the wall to change the color! And if you don't like the color the next day, you will be able to have a new one. The only thing you won't be able to do is moving the house somewhere else.
【單選題】

A.you will be able to change the color ofthe wall easily

B.The only thing you won't be able to do is moving the house somewhere else

C.And the machine will tell us what food we will have to buy and how to cook it

D.what our home will be likeE

E.The house ofthe future will have to grow and change with the familyF

F.he kids might take their bedrooms with them as they have

正確答案:E

答案解析:意思是“房子也會(huì)隨著家庭的變化而變化”,與前文中房子隨著孩子的成長(zhǎng)而變化相對(duì)應(yīng)。

3、Our English teacher is sick. 【單選題】

A.fat

B.weak

C.ill

D.mad

正確答案:C

答案解析:sick:生病的,ill也有此意;fat:胖的;weak:體弱的;mad:發(fā)瘋的。

4、There is always excitement at the Olympic Games when an athlete breaks a previous performance. 【單選題】

A.beats

B.matches

C.maintains

D.announces

正確答案:A

答案解析:break:打破紀(jì)錄,和beat(打、勝過)意思相近;match:比得上、與……相配等;maintain:保持;announce:宣布、發(fā)布。

5、Lakes, Too, Feel Global Warming
There's no doubt, In the last few decades, the average temperature on Earth has been higher than it has been in hundreds of years. Around the world, people are starting to measure the effects of global warming and trying to figure out what to do about it.
Scientist recently used satellites to study the temperatures of lakes around the world and they found that lakes are heating up. Between 1985 and 2009, satellites recorded the night time temperatures of the surfaces of 167 lakes. During those 24 years, the lakes got warmer by an average of about 0.045 degree Celsius per year.
In some places, lakes have been warming by as much as 0.10 degree Celsius per year. At that rate, a lake may warm by a full degree Celsius in just 10 years. That difference may seem small you might not even notice it in your bath. But in a lake, slightly warmer temperatures could mean more algae (水藻) and algae can make the lake poisonous to fish.
The study shows that in some regions, lakes are warming faster than the air around them. This is important because scientists often use measurements of air temperature to study how Earth is warming. By using lake temperatures as well, scientists can get a better picture of global warming. The scientists say data on lakes give scientists a new way to measure the impact of climate change around the world.
That's going to be useful, since no matter the country is too big or too small can't ignore climate changes. Scientists aren't the only ones concerned. Everyone who lives on Earth is going to be affected by the rapid warming of the planet. Many world leaders believe we might be able to do something about it, especially by reducing the amount of greenhouse(溫室) gases we put into the air.
That's why the United Nations started the Framework Convention on Climate Change, or UNFCCC. Every year the convention meets, and representatives from countries around the world gather to talk about climate change and discuss global solutions to the challenges of a warming world.
A slight temperature increase in a lake could be harmful for fish.【單選題】

A.Right

B.Wrong

C.Not mentioned

正確答案:A

答案解析:本題難度不大,答案依據(jù)比較明顯,在文章第三段最后一句:But in a lake, slightly warmer temperatures could mean more algae(才(藻),and algae can make the lake poisonous to fish.談到湖水溫度上升會(huì)產(chǎn)生很多水藻,給湖里的魚類帶來毒害,題干和原文句意相符,答案是A。

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻(xiàn)自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進(jìn)行舉報(bào),并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會(huì)在5個(gè)工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實(shí),本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
職稱英語考試百寶箱離考試時(shí)間348天
學(xué)習(xí)資料免費(fèi)領(lǐng)取
免費(fèi)領(lǐng)取全套備考資料
測(cè)一測(cè)是否符合報(bào)考條件
免費(fèi)測(cè)試,不要錯(cuò)過機(jī)會(huì)
提交
互動(dòng)交流

微信掃碼關(guān)注公眾號(hào)

獲取更多考試熱門資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問免費(fèi)為您解答,請(qǐng)保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問給您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!