貨運(yùn)代理考試
報(bào)考指南考試報(bào)名準(zhǔn)考證打印成績(jī)查詢(xún)考試題庫(kù)

重置密碼成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊(cè)成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁(yè)貨運(yùn)代理考試專(zhuān)業(yè)英語(yǔ)模擬試題正文
國(guó)際貨運(yùn)代理人考試《專(zhuān)業(yè)英語(yǔ)》練習(xí)題(14)
幫考網(wǎng)校2020-08-08 16:56
國(guó)際貨運(yùn)代理人考試《專(zhuān)業(yè)英語(yǔ)》練習(xí)題(14)

離考試時(shí)間的時(shí)間不多了,有些考生學(xué)習(xí)了考試知識(shí)之后,想要做題練習(xí)。幫考網(wǎng)給大家?guī)?lái)了2020年貨運(yùn)代理人考試題,通過(guò)做題提高鞏固知識(shí),這樣的方法是非常有效的。

單項(xiàng)選擇題

1. Which of the following risk is not the political risk in international trade?

A. war risk

B. cancellation of import license

C. transfer risk

D. risk of non-acceptance

答案:D

2. According UCP600, the terms “the end of July, 2008” in the L/C shall be construed as ( )

A. from July 21st to July 31st

B. from July 1st to July 15th

C. from July 11th to July 20th

D. from July 1st to July 10th

答案:A

3. Which of the following documents can be used to exchange for the bill of lading (  )

A. mate’s receipt

B. sea waybill

C. shipping notes

D. manifest

答案:A

4. Both in voyage and time chartering, the shipowner is responsible for ( ).

A. discharging

B. fuel

C. demurrage

D. wages of crew

答案:D

5. Which of the following risks are not covered in FPA ( )

A. lightning

B. partial loss

C. general average

D. discharging at a port of distress following a sea peril

答案:B

6. The B/L can be issued by ( )

A. consignor

B. notify party

C. carrier

D. consignee

答案:C

7. Which of the following marine bills of lading cannot be transferred to third parties? ( )

A. Order Bills of Lading

B. Straight Bills of Lading

C. Shipped Bills of Lading

D. Clean Bills of Lading

答案:B

8. Usually, the AWB is non-negotiable, the goods must be sent to the ( ) titled in the air waybill.

A. consignor

B. consignee

C. carrier

D. notify party

答案:B

9. ( ) are rates that are applicable to named types of freight.

A. Specific Commodity Rates

B. Class Rates

C. General Cargo Rates

D. Contract FAK Rates

答案:A

10. ( ) is one standard form of bareboat charter party used to any great extent designed by BIMCO.

A. BARECOM form

B. GENCON form

C. NYPE form

D. BALTIME form

答案:A

11. To the individual consignors, the consolidator is the ( ) while to the actual carrier, he is the ( )

A. consignor/carrier

B. carrier/consignor

C. actual carrier/carrier

D. consignor/actual consignor

答案:B

12. Which of the following documents is a document of title to the goods and can be sold merely by endorsement? ( )

A. Bills of Lading

B. Air Waybill

C. Invoice

D. Packing List

答案:A

13. Usually the freight must be opened and inspected, if the consignee is not on-site, the ( ) can represent him.

A. reservations agent

B. customs broker

C. shipping clerk

D. carrier

答案:B

14. Under UCP600, The regulations regarding multi-modal transport documents may be described in Articles ( )

A. 4~8

B. 17~28

C. 29~37

D. 1~3

答案:B

15. ( ) is a system of unitized multimodal land transportation of transport by road and rail.

A. Land bridge

B. Rail/road

C. Piggyback

D. Sea/air

答案:C

以上就是幫考網(wǎng)為大家?guī)?lái)的全部?jī)?nèi)容了,水滴石穿,相信我們努力了就會(huì)有收獲,幫考網(wǎng)祝大家生活愉快!

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶(hù)自發(fā)貢獻(xiàn)自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進(jìn)行舉報(bào),并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會(huì)在5個(gè)工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實(shí),本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
貨運(yùn)代理百寶箱離考試時(shí)間564天
學(xué)習(xí)資料免費(fèi)領(lǐng)取
免費(fèi)領(lǐng)取全套備考資料
測(cè)一測(cè)是否符合報(bào)考條件
免費(fèi)測(cè)試,不要錯(cuò)過(guò)機(jī)會(huì)
提交
互動(dòng)交流

微信掃碼關(guān)注公眾號(hào)

獲取更多考試熱門(mén)資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專(zhuān)業(yè)顧問(wèn)免費(fèi)為您解答,請(qǐng)保持電話(huà)暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專(zhuān)業(yè)顧問(wèn)給您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話(huà)暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話(huà)暢通!