職稱英語考試
報考指南考試報名準(zhǔn)考證打印成績查詢考試題庫

重置密碼成功

請謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊成功

請謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁職稱英語考試衛(wèi)生類每日一練正文
2019年職稱英語考試《衛(wèi)生類》每日一練
幫考網(wǎng)校2019-11-04 14:29
2019年職稱英語考試《衛(wèi)生類》每日一練

2019年職稱英語考試《衛(wèi)生類》考試共65題,分為單選題和多選題和判斷題和計算題和簡答題和不定項。小編每天為您準(zhǔn)備了5道每日一練題目(附答案解析),一步一步陪你備考,每一次練習(xí)的成功,都會淋漓盡致的反映在分?jǐn)?shù)上。一起加油前行。


1、The old concerns lose importance and some of them vanish altogether.【單選題】

A.develop

B.disappear

C.linger

D.renew

正確答案:B

答案解析:vanish與disappear:消失、失蹤;develop:發(fā)展;linger:徘徊;renew:更新、復(fù)原。

2、Online Cancer Chat with a Safety Net
Cancer Research UK has launched an online chat forum for cancer patients to swap (變換) stories and share experiences on how to cope with such a devastating disease.
But Cancer Chat is a forum with a difference: it has an information safety net.
This means that a Cancer Research UK team will keep a watching brief to ensure that patients are not subjected to rogue (劣等的) "cancer cures" or scientifically unsound information.
Anyone can have access to the messages posted on Cancer Chat, but if people wish to post a message, they will need to register.
And Rebekah Gibbs, cancer patient and star of TWs Casualty, has pledged her support for the new project. "I think Cancer Chat is a brilliant idea," she said. "I have written a public diary about what I went through with breast cancer and I have had such a heart - warming response from other people going through the same thing."
The idea of a Cancer Chat forum means you can share information about treatment and side effects and you can really open up about your feelings online in a way that can be difficult when talking to close friends and family. And with Cancer Research UK monitoring the forum, people can be reassured about the quality of information being exchanged.
Cancer Chat will also encourage its users to check out any cancer questions on its CancerHelp UK website, which is specially designed to give patients and their families 6,000 pages of up - to - date information that is easy to understand and explains a wide range of treatments for different types of cancer and gives details of clinical trials. There is also a UK database of cancer clinical trials.
The award - winning website attracts around one million visitors a month and Cancer Research UK hopes that some of these visitors will also want to post comments on the Cancer Chat forum.
For those who do not have access to computers and have questions about cancer, the charity's team of cancer information nurses are available during office hours to talk over patients' concerns on the phone.
Which is true of the messages posted on Cancer Chat? ______【單選題】

A.They are available to all visitors.

B.Their writers get paid for them.

C.They are only about cancer treatments.

D.Their writers don't have to register.

正確答案:A

答案解析:本題有一定難度,需要認(rèn)真吃透原文句意,找出判斷依據(jù)。主要答案依據(jù)在文章第四段第一句,談到任何人都可以上該論壇的網(wǎng)站瀏覽消息,但如果有人要發(fā)布信息,必須先注冊,回來看選項,A項和原文句意相符,是答案。

3、Nurse! I Want My Mummy
When a child is ill in hospital, a parent's first reaction is to be ____ them.
Most hospitals now allow parents to sleep overnight with their child, providing a bed or sofa on the ward.
But until the 1970s this practice was not only frowned upon (不贊同) — it was actively discouraged. Staff worried that the children would be upset when their parents left, and so there was a blanket (通用的) ban.
A concerned nurse, Pamela Hawthorn, disagreed and her study "Nurse, I want my mummy!" published in 1974, changed the face "paediatric (兒科的) nursing.
Martin Johnson, a professor of nursing at the University of Salford, said that the work of nurses like Pamela had changed the face of patient care.
"Pamela's study was done against the background of a lively debate in paediatrics and psychology as to the degree women should spend with children in the outside world and the degree to which they should be allowed to visit children in hospital."
"The idea was that if mum came to visita small child in hospital the child would be upset and inconsolable (無法安慰的) for hours. "
"Yet the nurse noticed that if mum did not come at all the child stayed in a relatively stable state but they might be depressed. "
"Of course we know now that they had almost given up hope that mum was ever coming back."
"To avoid a little bit of pain they said that no one should visit."
"But children were alone and depressed, so Hawthorn said parents should be allowed to visit."
Dr. Peter Carter, chief executive and general secretary of the Royal College of Nursing, said her work had been seminal (開創(chuàng)性的).
"Her research put an end to the days when parents handed their children over to strangers at the door of the hospital ward."
"As a result of her work, parents are now recognized as partners in care and are afforded the opportunity to stay with their children while they are in hospital, which has dramatically improved both parents' and children's experience of care."
【單選題】

A.with

B.over

C.upon

D.for

正確答案:A

答案解析:本題的難度不大,考查介詞with的用法,可以先看選項得到信息提示。文章此處是說“小孩子生病時,父母的第一反應(yīng)會是陪著孩子”,答案是A。

4、Importance of Children's Oral Health
February is National Children's Dental(牙齒的) Health Month, but in children good oral(口部的) care is critical every day. The first comprehensive study on the nation's oral health, released recently by the Office of the U. S. Surgeon General, calls dental and oral diseases a "silent epidemic (流行病)", even in children. The report states that more than 51 million school hours are lost each year to dental - related illness. In fact, a recent study pointed to dental care as the most common unmet health need among American children.
To help counter this, the American Academy of Periodontology (牙周病學(xué)) (AAP) is launching an effort to educate children and parents about the prevention of dental diseases in children.
"This is important because oral problems can impact self - esteem for children and lead to problems of eating, speaking and attending to learning," said Michael McGuire, president of the AAP.
Common dental problems seen in children are cavities (齲洞) and gingivitis (齦炎), which are found in the majority of U. S. children. "When these problems are not caught early and treated, they can develop into more severe problems and cause unnecessary suffering," said McGuire. "However, much of the time, oral problems are avoidable problems."
In the Rio Grande Valley in Texas, a group of more than 120 dentists(牙醫(yī)) volunteers to deliver dental care to thousands of low - income children each year with its Mobile Dental Unit that travels from school to school.
"According to the Surgeon General's Report, about 37 percent of children have not had a dental visit before starting school," said McGuire. When children don't see dentists, they miss the opportunity to have problems caught early before they develop into larger, more expensive problems to treat, and parents miss the opportunity to learn how to promote good oral habits in their children.
Some children have never seen a dentist before starting school.【單選題】

A.Right

B.Wrong

C.Not mentioned

正確答案:A

答案解析:本題難度不大,答案依據(jù)比較明顯,帶者題干信息詞回文章定位,答案依據(jù)在文章最后一段第一句:…about 37 per cent of children have not had a dental visit before start ing school,談到約37%的孩子上小學(xué)前從沒看過牙醫(yī),所以本題和原文句意相符,答案是A。

5、Driving after drinking
The legal limit for driving after drinking alcohol is 80 milligrams of alcohol in 100 millilitres of blood, when tested. But there is no sure way of telling how much you can drink before you reach this limit. It varies with each person depending on your weight, your sex, what you've just eaten and what sort of drinks you've had. Some people might reach their limit after only about three standard drinks.
In fact, your driving ability can be affected by just one or two drinks. Even if you're below the legal limit, you could still be taken to court if a police officer thinks your driving has been affected by alcohol.
It takes about an hour for the body to get rid of the alcohol in one standard drink. So, if you have a heavy drinking in the evening you might find that your driving ability is still affected the next morning, or you could even find that you're still over the legal limit. In addition, if you've had a few drinks at lunchtime, another one or two drinks in the early evening may well put you over the legal limit.
In a test with professional drivers, the more alcoholic drinks they had had, the more certain they were that they could drive a test course through a set of movable posts…and the less able they were to do it! So the only way to be sure you're safe is not to drink at all.
Alcohol is a major cause of road traffic accidents. One in three of the drivers killed in road accidents have levels of alcohol which are over the legal limit, and road accidents after drinking are the biggest cause of death among young men. More than half of the people stopped by the police to take a breath test have a blood alcohol concentration of more than twice the legal limit.
It is important to remember that driving after you've been drinking doesn't just affect you. If you're involved in an accident it affects a lot of other people as well, not least the person you might kill or injure.
The amount of alcohol a driver can drink within the legal limit is____.【單選題】

A.about 80mg of pure alcohol

B.about three standard drinks

C.in proportion to his weight

D.varying with different people

正確答案:D

答案解析:細節(jié)考查題。答案參見第一段,酒后駕車的法律限制是測試時每100毫升血液中含80毫克酒精,但是喝多少酒會達到這種限制因人而異。故正確答案為D。

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進行舉報,并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會在5個工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實,本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
職稱英語考試百寶箱離考試時間348天
學(xué)習(xí)資料免費領(lǐng)取
免費領(lǐng)取全套備考資料
測一測是否符合報考條件
免費測試,不要錯過機會
提交
互動交流

微信掃碼關(guān)注公眾號

獲取更多考試熱門資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問免費為您解答,請保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問給您發(fā)送資料,請保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請保持電話暢通!