美國(guó)CPA
報(bào)考指南考試報(bào)名準(zhǔn)考證打印成績(jī)查詢考試題庫(kù)

重置密碼成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊(cè)成功

請(qǐng)謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁(yè)美國(guó)CPA考試審計(jì)與鑒證歷年真題正文
美國(guó)注冊(cè)會(huì)計(jì)師考試:AUD審計(jì)模擬練習(xí)題02
幫考網(wǎng)校2022-02-23 15:08
美國(guó)注冊(cè)會(huì)計(jì)師考試:AUD審計(jì)模擬練習(xí)題02

各位小伙伴大家好,很多想要報(bào)考美國(guó)CPA考試的考生不知道該如何準(zhǔn)備全英文考試,為了幫助大家更好地備考,幫考網(wǎng)為大家?guī)?lái)了練習(xí)題供考生練習(xí),幫助大家熟悉題目,具體內(nèi)容如下:

1.Silver, CPA, has been hired by Andrews Co., a publicly held company, to conduct a review of its interim financial information. While performing review procedures, Silver becomes aware of a significant change in the control activities at one of Andrew\\\'s branch locations. Which of the following might Silver consider performing in response to this situation?

I. Making additional inquiries, such as whether management has monitored the changes and considered whether they were operating as intended.

II. Employing analytical procedures with a less precise expectation.

A.Both I and II.

B.Neither I norII.

C.I only.

D.II only.

答案C

2.Harris, CPA, has been asked to audit and report on the balance sheet of Fox Co., but not on the statements of income, retained earnings, orcash flows. This audit will not be performed in conjunction with an audit of the complete setof financial statements. Under these circumstances, Harris may:

A. Not accept the engagement because it would constitute a violation of the profession\\\'s ethical standards.

B. Accept the engagement because such engagements merely involve special considerations in the application of U.S. GAAS.

C. Not accept the engagement because it would be tantamount to rendering a piecemeal opinion.

D. Accept the engagement but should disclaim an opinion because the complete setof financial statements was not audited.

答案:B

3.An auditormay express an opinion on an entity\\\'s accounts receivable balance even if the auditorhas disclaimed an opinion on the financial statements taken as a whole provided the:

A. Use of the report on accounts receivable is restricted to internal use only.

B. Auditoralso reports on the current assetportion of the entity\\\'s balance sheet.

C. Report on accounts receivable discloses the reason forthe disclaimer of opinion on the financial statements.

D. Report on accounts receivable is presented separately from the disclaimer of opinion on the financial statements.

答案:D

4.An auditor\\\'s report on financial statements prepared on the cash receipts and disbursements basis of accounting should include all of the following,except:

A.A reference to the note to the financial statements that describes the cash receipts and disbursements basis of accounting.

B.An opinion as to whether the financial statements are presented fairly in conformity with the cash receipts and disbursements basis of accounting.

C.A statement that the cash receipts and disbursements basis of accounting is not a comprehensive basis of accounting.

D.A statement that the audit was conducted in accordance with auditing standards generally accepted in the United States of America.

答案:C

5.Which of the following statements is correct concerning letters forunderwriters, commonly referred to as comfort letters?

A.Letters forunderwriters typically give negative assurance on unaudited interim financial information.

B.Letters forunderwriters ordinarily updateauditors\\\' opinions on the prioryear\\\'s financial statements.

C.Letters forunderwriters are required by the Securities Act of 1933 forthe initial public sale of registered securities.

D.Letters forunderwriters usually are included in the registration statement accompanying a prospectus.

答案:A

6.Which of the following statements is correct concerning materiality in a financial statement audit?

A. The auditor\\\'s materiality judgments generally involve quantitative, but not qualitative, considerations.

B. Materiality levels are generally considered in terms of the smallest aggregate level of misstatement that could be considered material to any one of the financial statements.

C. If the materiality amount used in evaluating audit findings increases from the amount used in planning, the auditorshould apply additional substantive tests.

D. Analytical procedures performed during an audit\\\'s review stage usually decrease materiality levels.

答案:B

7..Comfort letters ordinarily are signed by the client\\\'s:

A.Audit committee.

B.Underwriter of securities.

C.Seniormanagement.

D.Independent auditor.

答案:D

8.A person identified as an audit committee financial expert of an issuer generally must have acquired the attributes of a financial expert through any of the following experiences, except:

A. As a principal financial officer, principal accounting officer, controller, public accountant, orauditor.

B. Assessing the performance of public accountants with respect to preparation, auditing, orevaluation of financial statements.

C. Serving on at least one other issuer\\\'s audit committee ordisclosure committee of the board of directors.

D. Actively supervising a principal financial officer orprincipal accounting officer.

答案:c

9.An auditormay provide an issuer client any of the following non-audit services without impairing independence and without obtaining the preapproval of the audit committee, except:

A.Non-audit services with revenues in aggregate of less than 5% of the total revenues paid by the issuer to the auditorduring the fiscal year in which the non-audit services are provided.

B.Services that the issuer did not recognize as non-audit services at the time of the engagement.

C.Non-audit services to perform financial information systems design and implementation.

D.Non-audit services that were promptly brought to the attention of, and approved by, the audit committee priorto the completion of the audit.

答案:C

以上就是今天分享的全部?jī)?nèi)容了,各位小伙伴根據(jù)自己的情況進(jìn)行查閱,希望本文對(duì)各位有所幫助,預(yù)祝各位取得滿意的成績(jī),如需了解更多相關(guān)內(nèi)容,請(qǐng)關(guān)注幫考網(wǎng)!

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻(xiàn)自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進(jìn)行舉報(bào),并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會(huì)在5個(gè)工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實(shí),本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
推薦視頻
  • 注意:USCPA考試大綱更新

    幫考網(wǎng)校·2022-03-18
  • 班型推薦
    報(bào)考指南
    美國(guó)CPA百寶箱離考試時(shí)間388天
    學(xué)習(xí)資料免費(fèi)領(lǐng)取
    免費(fèi)領(lǐng)取全套備考資料
    測(cè)一測(cè)是否符合報(bào)考條件
    免費(fèi)測(cè)試,不要錯(cuò)過(guò)機(jī)會(huì)
    提交
    美國(guó)CPA考試題庫(kù)我的題庫(kù)
    熱門視頻
    互動(dòng)交流

    微信掃碼關(guān)注公眾號(hào)

    獲取更多考試熱門資料

    溫馨提示

    信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問(wèn)免費(fèi)為您解答,請(qǐng)保持電話暢通!

    我知道了~!
    溫馨提示

    信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問(wèn)給您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!

    我知道了~!

    立即領(lǐng)取

    提示

    信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請(qǐng)保持電話暢通!

    我知道了