貨運代理考試
報考指南考試報名準考證打印成績查詢考試題庫

重置密碼成功

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊成功

請謹慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當前位置: 首頁貨運代理考試專業(yè)英語模擬試題正文
國際貨運代理考試《專業(yè)英語》模擬試題(1)
幫考網校2020-08-06 17:17
國際貨運代理考試《專業(yè)英語》模擬試題(1)

今天幫考網給大家?guī)砹?/span>“國際貨運代理人《專業(yè)英語》模擬試題”,更多國際貨運代理人考試復習指導,請訪問幫考網國際貨運代理人頻道!

1. Which of the following risk is not the political risk in international trade?

A. war risk

B. cancellation of import license

C. transfer risk

D. risk of non-acceptance

答案:D

2. According UCP600, the terms the end of July, 2008in the L/C shall be construed as ( )

A. from July 21st to July 31st

B. from July 1st to July 15th

C. from July 11th to July 20th

D. from July 1st to July 10th

答案:A

3. Which of the following documents can be used to exchange for the bill of lading (  )

A. mates receipt

B. sea waybill

C. shipping notes

D. manifest

答案:A

4. Both in voyage and time chartering, the shipowner is responsible for ( ).

A. discharging

B. fuel

C. demurrage

D. wages of crew

答案:D

5. Which of the following risks are not covered in FPA ( )

A. lightning

B. partial loss

C. general average

D. discharging at a port of distress following a sea peril

答案:B

6. The B/L can be issued by ( )

A. consignor

B. notify party

C. carrier

D. consignee

答案:C

7. Which of the following marine bills of lading cannot be transferred to third parties? ( )

A. Order Bills of Lading

B. Straight Bills of Lading

C. Shipped Bills of Lading

D. Clean Bills of Lading

答案:B

8. Usually, the AWB is non-negotiable, the goods must be sent to the ( ) titled in the air waybill.

A. consignor

B. consignee

C. carrier

D. notify party

答案:B

9. ( ) are rates that are applicable to named types of freight.

A. Specific Commodity Rates

B. Class Rates

C. General Cargo Rates

D. Contract FAK Rates

答案:A

10. ( ) is one standard form of bareboat charter party used to any great extent designed by BIMCO.

A. BARECOM form

B. GENCON form

C. NYPE form

D. BALTIME form

答案:A

學習從來都不是一天兩天的事,沒有堅持,哪來的收獲,哪來的幸運呢!怎么樣!做好準備了嗎!一起備考吧!

 

聲明:本文內容由互聯網用戶自發(fā)貢獻自行上傳,本網站不擁有所有權,未作人工編輯處理,也不承擔相關法律責任。如果您發(fā)現有涉嫌版權的內容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進行舉報,并提供相關證據,工作人員會在5個工作日內聯系你,一經查實,本站將立刻刪除涉嫌侵權內容。
貨運代理百寶箱離考試時間564天
學習資料免費領取
免費領取全套備考資料
測一測是否符合報考條件
免費測試,不要錯過機會
提交
互動交流

微信掃碼關注公眾號

獲取更多考試熱門資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問免費為您解答,請保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問給您發(fā)送資料,請保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯系您發(fā)送資料,請保持電話暢通!