GMAT考試
報(bào)考指南考試報(bào)名準(zhǔn)考證打印成績查詢考試題庫

重置密碼成功

請謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

注冊成功

請謹(jǐn)慎保管和記憶你的密碼,以免泄露和丟失

亚洲av日韩aⅴ无码色老头,天天躁日日躁狠狠躁欧美老妇,无码中文字幕色专区,亚洲av色香蕉一区二区三区+在线播放,熟女人妻视频

當(dāng)前位置: 首頁GMAT考試GMAT機(jī)經(jīng)歷年真題正文
2020年GMAT考試的模擬考試題分享機(jī)經(jīng)系列03
幫考網(wǎng)校2020-08-03 17:15
2020年GMAT考試的模擬考試題分享機(jī)經(jīng)系列03

小伙伴們,大家GMAT考試備考的怎么樣了呢?下面幫考網(wǎng)分享了一些機(jī)經(jīng)的練習(xí)題,一起來看看吧!

閱讀邏輯機(jī)經(jīng)

短篇閱讀

Although passenger pigeons, now extinct, were abundant in eighteenth-and nineteenth-century America, archaeological studies at twelfth-century Cahokian sites in the present-day United States examined household food trash and found that traces of passenger pigeon were quite rare. Given that the sites were close to a huge passenger pigeon roost documented by John James Audubon in the nineteenth century and that Cahokians consumed almost every other animal protein source available, the archaeologist conducting the studies concluded the passenger pigeon population had once been very limited before increasing dramatically in post-Columbian America. Other archaeologists have criticized those conclusions on the grounds that passenger pigeon bones would not be likely to be preserved. But all the archaeological projects found plenty of bird bones--and even some tiny bones from fish.

The author of the passage mentions "tiny bones from fish" primarily in order to

A. Explain why traces of passenger pigeon are rare at Cahokian sites

B. Support a claim about the wide variety of animal proteins in the Cahokian diet

C. Provide evidence that confirms a theory about the extinction of the passenger pigeon

D. Cast doubt on the conclusion reached by the archaeologists who conducted the studies discussed in the passage

E. Counter an objection to an interpretation of the data obtained from Cahokian sites

答案:C

解析:定位至文中最后一行,句子跟在轉(zhuǎn)折連詞 But 后,But all the archaeological projects found plenty of bird bonesand even some tiny bones from fish,不之前提及的passenger pigeon bones would not be likely to be preserved 意思相反。

長篇閱讀

In 1995 the Galileo spacecraft captured data about Jupiter\'s atmosphere--namely,the absence of most of the predicted atmospheric water--that challenged prevailing theories about Jupiter\'s structure. The unexpectedness of this finding fits a larger pattern in which theories about planetary composition and dynamics have failed to predict the realities discovered through space exploration. Instead of "normal planets" whose composition could be predicted by theory, the planets populating our solar system are unique individuals whose chemical and tectonic identities were created through numerous contingent events. One implication of this is that although the universe undoubtedly holds other planetary systems, the duplication of the sequence that produced our solar system and the development of life on Earth is highly unlikely.

Recently planetary scientists have suggested that the external preconditions for the development of Earth\'s biosphere probably included four paramount contingencies.First, a climate conducive to life on Earth depends upon the extraordinarily narrow orbital parameters that define a continuously habitable zone where water can exist in a liquid state. If Earth\'s orbit were only 5 percent smaller than it is, temperatures during the early stages of Earth\'s history would have been high enough to vaporize the oceans. If the Earth-Sun distance were as little as 1 percent larger, run away glaciations on Earth about 2 billion years ago would have caused the oceans to freeze and remain frozen to this day.

Second, Jupiter\'s enormous mass prevents most Sun-bound comets from penetrating the inner solar system. It has been estimated that without this shield,Earth would have experienced bombardment by comet-sized impactors a thousand times more frequently than has actually been recorded during geological time.Even if Earth\'s surface were not actually sterilized by this bombardment, it is unlikely that any but the most primitive life-forms could have survived. This suggests that only planetary systems containing both terrestrial planets like Earth and gas giants like Jupiter might be capable of sustaining complex life-forms.

Third, the gravitational shield of the giant outer planets, while highly efficient, must occasionally fail to protect Earth. Paradoxically, while the temperatures required for liquid water exist only in the inner solar system, the key building blocks of life,including water itself, occur primarily beyond the asteroid belt. Thus the evolution of life has depended on a frequency of cometary impacts sufficient to convey water,as well as carbon and nitrogen, from these distant regions of the solar system to Earth while stopping short of an impact magnitude that would destroy the atmosphere and oceans.

Finally, Earth\'s unique and massive satellite, the Moon, plays a crucial role in stabilizing the obliquity of Earth\'s rotational axis. This obliquity creates the terrestrial seasonality so important to the evolution and diversity of life. Mars, in contrast, has wildly oscillating tilt and chaotic seasonality, while Venus, rotating slowly backward, has virtually no seasonality at all.

1. The passage is primarily concerned with

A. Enumerating conditions that may have been necessary for a particular development

B. Outlining the conditions under which scientists may be able to predict certain events

C. Explaining how a particular finding affected scientists \' understanding of a phenomenon

D. Suggesting reasons why a particular outcome was more likely to occur than other possible outcomes

E. Assessing the relative significance of factors that contributed to a particular occurrence

答案:C

解析:根據(jù)文章第一段內(nèi)容,可知推出了一個 finding,后面都是具體介紹這個収現(xiàn)的,所以圍繞的中心是 C。

2. It can be inferred from the passage that the "planetary scientists" would be most likely to agree with which of the following statements concerning the development of complex life forms on Earth?

A. It might have occurred earlier in Earth\'s history if cometary impacts had been less frequent than they were.

B. It could have occurred if Earth\'s orbit were 1 percent larger than it is but not if Earth\'s orbit were 5 percent smaller.

C. It probably follows a pattern common on other terrestrial planets that occupy planetary systems containing gas giants.

D. Its dependence on the effect that Jupiter\'s gravitational shield has on Earth was difficult to recognize prior to 1995.

E. It has been contingent on conditions elsewhere in Earth\'s solar system as well as on conditions on Earth itself.

答案:E

解析:題干問 planetary scientists 最有可能同意哪個觀點(diǎn),而丏是不 the development of complex life forms on Earth 有關(guān),定位至第二段開頭處開始閱讀,運(yùn)用排除法得出答案。

3. The author of the passage most likely mentions Mars\' "oscillating tilt" primarily in order to

A. Provide evidence for a proposition about the potential effects of cometary impacts

B. Emphasize the absence from our solar system of "normal planets"

C. Contrast the rotational axis of Mars with that of Venus

D. Characterize the role of other planets in the solar system in earth\'s development

E. Emphasize the importance of the Moon to the development of life on Earth

答案:E

解析:題干問為何提及Mars會震蕩傾斜,定位至最后一段會収現(xiàn)后文提及了VenusMars是相反的,因此答案選 C

以上就是今天分享的全部內(nèi)容了,各位小伙伴根據(jù)自己的情況進(jìn)行查閱,希望本文對各位有所幫助,預(yù)祝各位取得滿意的成績,如需了解更多相關(guān)內(nèi)容,請關(guān)注幫考網(wǎng)!

聲明:本文內(nèi)容由互聯(lián)網(wǎng)用戶自發(fā)貢獻(xiàn)自行上傳,本網(wǎng)站不擁有所有權(quán),未作人工編輯處理,也不承擔(dān)相關(guān)法律責(zé)任。如果您發(fā)現(xiàn)有涉嫌版權(quán)的內(nèi)容,歡迎發(fā)送郵件至:service@bkw.cn 進(jìn)行舉報(bào),并提供相關(guān)證據(jù),工作人員會在5個工作日內(nèi)聯(lián)系你,一經(jīng)查實(shí),本站將立刻刪除涉嫌侵權(quán)內(nèi)容。
推薦視頻
GMAT考試百寶箱離考試時間451天
學(xué)習(xí)資料免費(fèi)領(lǐng)取
免費(fèi)領(lǐng)取全套備考資料
測一測是否符合報(bào)考條件
免費(fèi)測試,不要錯過機(jī)會
提交
互動交流

微信掃碼關(guān)注公眾號

獲取更多考試熱門資料

溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問免費(fèi)為您解答,請保持電話暢通!

我知道了~!
溫馨提示

信息提交成功,稍后幫考專業(yè)顧問給您發(fā)送資料,請保持電話暢通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任聯(lián)系您發(fā)送資料,請保持電話暢通!